Elvette a bíróság a képviselői mandátumát Márki-Zay párttársától

ATV
-
  20.02.21 14:53 Belföld

Méltatlan képviselői mandátumára Krupiczer Ferenc önkormányzati képviselő Hódmezővásárhelyen – ezt mondta ki a Szegedi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság. Az indoklás szerint Krupiczer ugyan időben megszüntette a Rádió Color adását, ezért az összeférhetetlenséget rendezte, viszont nem tájékoztatta időben a közgyűlést. Ha az ítélet jogerőre…

5 kapcsolódó hír

Több száz ingyenes parkolóhely szűnik meg Szegeden

ProfitLine
-
  20.02.21 14:10 Gazdaság

Négyszáz ingyenes, fenntartott belvárosi parkolóhely megszüntetéséről döntött pénteken a szegedi közgyűlés, amely emellett megvonta a parlamenti és önkormányzati képviselőktől, valamint a díszpolgároktól az ingyenes parkolás lehetőségét is.

Döntött a bíróság: megszüntették Krupiczer mandátumát

Promenad
-
  20.02.20 16:15 Megyei

A Szegedi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság méltatlanságot állapított meg az MMM - Tiszta Vásárhelyért önkormányzati képviselőjénél csütörtök délután.

Megszűnt online rádió miatt veszítheti el a mandátumát Krupiczer Ferenc

Hódpress
-
  20.02.19 17:36 Megyei

A képviselő szerint időben felfüggesztette a Rádió Color adását, a helyi Fidesz frakcióvezetője szerint csak az lenne elég, ha kivenné a cég tevékenységéből, vagy eladná a céget. A közgyűlés szerint Krupiczer nem összeférhetetlen, holnap a bíróság dönt ugyanerről.

Megszüntetnek 400 ingyenes belvárosi parkolóhelyet Szegeden

Index
-
  20.02.21 14:26 Belföld

A közgyűlés megvonta a parlamenti és önkormányzati képviselőktől, valamint a díszpolgároktól az ingyenes parkolás lehetőségét is.

Döntött a bíróság: megszüntették Krupiczer mandátumát

Vásárhely24
-
  20.02.20 19:19 Megyei

A Szegedi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság méltatlanságot állapított meg az MMM – Tiszta Vásárhelyért önkormányzati képviselőjénél csütörtök délután - számol be a promenad.hu.