Alternatív parlamentet hozna létre Vona Gábor

Propeller
-
  20.02.18 07:41 Belföld

Vona szerint az üléseket az Országgyűlés felsőházi termében tarthatnák meg az ellenzéki képviselők. Eljött az idő arra, hogy az ellenzék létrehozzon egy árnyékországgyűlést – mondta Vona Gábor az ATV A nap híre című műsorában. A Jobbik volt elnöke szerint az üléseket az Országgyűlés felsőházi termében tarthatnák…

4 kapcsolódó hír

Bugár: Komédia volt a rendkívüli ülés megnyitása

ma7.sk
-
  20.02.18 18:39 Határtalan

Komédiának nevezte a rendkívüli parlamenti ülés megnyitását Bugár Béla (Most-Híd) a parlament alelnöke. Azt mondta, nem érti, hogy a független ellenzéki képviselők miért támogatták az ülés megnyitását. Bugár elmondta, az obstrukció szerdán is folytatódni fog. Az ülést kedden az ellenzéki képviselők obstrukciója miatt függesztették fel.

Bugárék már nem asszisztálnak a Smernek és Dankónak

Parameter
-
  20.02.18 14:47 Határtalan

„Úgy vélem, a választás előtt néhány nappal nem ezen a módon kell megmutatnunk, hogy a parlamentben kampányolunk, nem pedig kint az emberek között" - szögezte le Bugár még az ülés előtt, amelyet végül el kellett napolni, mert az ellenzéki képviselők tiltakozásképpen elfoglalták a parlamenti pulpitust. Azt is hozzátette, hogy a Smer-SD elnöke…

Vona Gábor: Eljött az idő, hogy az ellenzék létrehozzon egy árnyékországgyűlést

Zsúrpubi
-
  20.02.18 10:00 Belföld

A Jobbik volt elnöke az ATV-n beszélt arról, hogy az alternatív Parlamenttel meg tudnák mutatni, hogyan kellene kinéznie egy kulturált vitának. Úgy véli, az Országgyűlés felsőházi termében tarthatnák meg az üléseket az ellenzéki képviselők, és ezeket akár egy telefonnal is közvetíteni lehetne.

Kivonult az ellenzék hétfőn az Országgyűlésből

Magyar Hang
-
  20.02.17 16:53 Belföld

Az interpellációk idejére minden ellenzéki frakció kivonult az Országgyűlésből, így csak a kormánypárti képviselők kérdezhették saját minisztereiket.