A felvidéki magyarság fellép a szlovák közmédiában neki járó műsoridőért

ATV
-
  20.02.17 20:11 Külföld

A szlovákiai magyarság nem kapja meg az ottani közmédiában neki járó műsoridőt, ezért a szlovák állami szervekhez fordul - mondta Őry Péter, a Magyar Közösség Pártja (MKP) országos tanácsának elnöke az M1 aktuális csatornán hétfőn.

4 kapcsolódó hír

Közbeszerzési hatóság: intenzív volt az elmúlt év

ProfitLine
-
  20.02.17 00:30 Időjárás

Intenzívnek nevezte a közbeszerzési eljárások szempontjából a 2019-es évet a Közbeszerzési Hatóság elnöke csütörtökön az M1 aktuális csatornán.

A felvidéki magyarság fellép a szlovák közmédiában neki járó műsoridőért

Magyar Nemzet
-
  20.02.17 21:48 Külföld

A szlovákiai magyarság nem kapja meg az ottani közmédiában neki járó műsoridőt, ezért a szlovák állami szervekhez fordul – mondta Őry Péter, a Magyar Közösség Pártja (Mkp) országos tanácsának elnöke az M1 aktuális csatornán hétfőn.

Az enyhe időjárás miatt korábban kezdődik a pollenszezon

Vásárhely24
-
  20.02.17 14:51 Időjárás

Az enyhe időjárás miatt korábban kezdődik a pollenszezon, az allergia mértékétől és az előző évek tapasztalataitól függően már érdemes szedni a gyógyszereket - mondta Nékám Kristóf allergológus hétfőn az M1 aktuális csatornán.

Az enyhe időjárás miatt korábban kezdődik a pollenszezon

Gondola
-
  20.02.17 13:43 Időjárás

Az enyhe időjárás miatt korábban kezdődik a pollenszezon, az allergia mértékétől és az előző évek tapasztalataitól függően már érdemes szedni a gyógyszereket - mondta Nékám Kristóf allergológus hétfőn az M1 aktuális csatornán