A magyar állam vett egy wellnessközpontot Szlovéniában - fociakadémia is lesz rajta

ATV
-
  20.02.16 12:05 Belföld

"Mintegy kilencmillió euróért, megvásárolta a Sava Turizem Rt.-hez tartozó termálvizes turisztikai létesítményt Lendván" – hivatkozik a hvg.hu a Népújság nevű szlovén lapra.

4 kapcsolódó hír

A magyar állam bevásárolt Szlovéniában

Napi
-
  20.02.16 13:39 Otthon

A magyar állam 9 millió euróért (3 milliárd forintért) vásárolt hotelt és fürdőt Szlovéniában, a szomszédságában labdarúgó akadémia is épül - adta hírül az ugytudjuk.hu.

Szlovéniában is bevásárol a magyar állam, 9 millió euróért vettek egy fürdőt

Magyar Hang
-
  20.02.15 22:26 Határtalan

A helyi Népújság és az Ugytudjuk.hu szerint a komplexum magában foglalja a Lipa szállodát, a szabadtéri medencéket, a kempinget, a Lipov gaj apartmanfalut és egy telket.

Szlovén szállodát vett a kormány

RTL Klub
-
  20.02.16 18:40 Bulvár

9 millió euróért – vagyis jelenlegi árfolyamon több mint 3 milliárd forintért – vásárol a magyar kormány egy veszteségesen működő wellness-központot és üdülőfalut Szlovéniában – írta meg szlovén lapinformációk alapján az ugytudjuk.hu.A tervek szerint a nyaralóhely mellett fociakadémiát is épít ott a magyar állam. A DK szerint ezt a pénzt…

A magyar állam több, mint 3 milliárd forintért vásárolt a szlovéniai Lendván egy wellness-központot.

OLKT
-
  20.02.16 20:48 Vélemény

Szép darab: 120 szobás hotel, apartmanfalu, camping, medencék, nagy park. Az üzletet az újabban mindenesként működő Palkovics miniszter bonyolította. Nem nagyon értem, mire használ egy állam, egy kormány a másik állam területén egy eddig veszteséges wellnessközpontot. Egyetlen értelme lehet: nekem akartak gesztust tenni. Nem elég,…