Simonka György meghekkelte Hadházy Ákos orosházi sajtótájékoztatóját

HVG
-
  20.02.14 18:16 Gazdaság

Hadházy Ákost is meglephette a büntetőeljárás alatt álló békési képviselő váratlan megjelenése orosházi rendezvényén, de az is kiderült, hogy Simonka is szimatol az ügyeit sorra borogató szekszárdi képviselő után.

4 kapcsolódó hír

Simonka György betoppant Hadházy Ákos korrupcióinfójára

444
-
  20.02.14 20:52 Belföld

Így végre a helyváltoztató autómosóról, a számla nélküli macskaherélésről és háttérhatalmakról is beszélt valaki.

Orosházán csapott össze Simonka és Hadházy egy fórumon

ATV
-
  20.02.14 19:19 Belföld

Hadházy Ákost is meglephette a büntetőeljárás alatt álló békési képviselő váratlan megjelenése orosházi rendezvényén, de az is kiderült, hogy Simonka is szimatol az ügyeit sorra borogató szekszárdi képviselő után - írja a hvg.hu.

Beállított Hadházy Ákos orosházi fórumára Simonka György

RTL Klub
-
  20.02.15 18:26 Bulvár

A milliárdos költségvetési csalással vádolt Simonka György is megjelent Hadházy Ákos orosházi fórumán, amelyen a független képviselő a fideszes politikus ügyeiről beszélt. Simonka György azt mondta, Hadházy Ákos egy gazdasági-politikai háttérhatalom lobbistájaként, a sajtóval szövetkezve összeesküvést szőtt ellene.

Videón, ahogy Simonka lerohanta Hadházyt: óriási vita robbant ki a Korrupcióinfón

Magyar Narancs
-
  20.02.14 19:00 Belföld

Az előre meghirdetett program szerint Hadházy Ákos országgyűlési képviselő a dél-békési térség képviselőjenek, a vádlottak padján ülő Simonka György ügyeiről akart beszélni Orosházán. Aztán egyszer csak megjelent Simonka és óriási ribillió kerekedett.