3Téma – Komoróczki Aliz, Görgényi Ernő

Gyulatelevízió
-
  20.02.13 15:35 Kultúra

A hazai turizmus meghatározó szereplői közé került Komoróczki Aliz és Görgényi Ernő. A 3Témában az elismerés mellett szóban került az idegenforgalmi adó emelése és a legújabb, az idegenforgalmat is érintő beruházások, mint a kastély cselédszárnyának a fejlesztése.

13 kapcsolódó hír

Influenza: látogatási tilalom Nyíregyházán is

24
-
  20.02.14 09:55 Belföld

Az intézkedés hétfőn lép életbe.

Gyula Tv Híradó 2020. 02. 12.

Gyulatelevízió
-
  20.02.12 20:07 Belföld

Témák: – A hazai turizmus meghatározó szereplői közé került Komoróczki Aliz és Görgényi Ernő. A 3Témában az elismerés mellett szóban került az idegenforgalmi adó emelése és a legújabb, az idegenforgalmat is érintő beruházások, mint a kastély cselédszárnyának a fejlesztése. – Részleges látogatási tilalmat rendeltek el a Békés…

Hétfőtől részleges látogatási tilalmat rendelnek el a Jósa András Oktatókórházban

Nyíregyháza
-
  20.02.14 10:12 Belföld

Az emelkedő számú felső légúti hurutos, influenzás megbetegedések megelőzése érdekében, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház vezetősége, a betegek védelmében 2020. február 17-étől, hétfőtől részleges látogatási tilalmat rendelt el a Jósa András Oktatókórházban.

Influenza: részleges látogatási tilalmat rendeltek el hétfőtől ebben a nyíregyházi kórházban

Blikk
-
  20.02.14 10:44 Belföld

Részleges látogatási tilalmat rendeltek el hétfőtől a nyíregyházi Jósa András Oktatókórház egyes osztályain – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház pénteken az MTI-vel.

Látogatási tilalmat rendeltek el a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházban

Ripost
-
  20.02.13 19:15 Belföld

Látogatási tilalmat rendeltek el a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházban szombattól – tudatta a Veszprém Megyei Kormányhivatal az MTI-vel csütörtöki közleményében.

Nógrád megye is átlépte a járványküszöböt

Nool
-
  20.02.13 17:06 Belföld

Múlt héten már Nógrádban is átlépte a járványküszöböt az influenzaszerű tünetekkel orvoshoz fordulók száma, azóta másfélszer többen estek áldozatul a vírusnak. A Szent Lázár Megyei Kórház egész területére kiterjedő látogatási tilalmat rendeltek el.

Látogatási tilalmat rendeltek el a pécsi klinikai központ fekvőbetegosztályain

ma.hu
-
  20.02.13 16:15 Belföld

Csütörtöktől a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központjának valamennyi fekvőbetegosztályán látogatási tilalmat rendeltek el az influenzaszerű megbetegedések halmozott előfordulása miatt.

Részleges látogatási tilalom lép életbe hétfőtől a nyíregyházi kórházban

hirado.hu
-
  20.02.14 10:24 Belföld

A Jósa András Oktatókórház egyes osztályai nem látogathatóak.

Influenza – részleges látogatási tilalom a Jósa András Oktatókórházban

Szon
-
  20.02.14 09:20 Belföld

Az emelkedő számú felső légúti hurutos, influenzás megbetegedések megelőzése érdekében a kórház több osztályán is látogatási tilalmat rendeltek el.

Influenza: már a veszprémi kórházban is látogatási tilalmat rendeltek el

Blikk
-
  20.02.13 17:05 Belföld

Látogatási tilalmat rendeltek el a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházban szombattól - tudatta a Veszprém Megyei Kormányhivatal az MTI-vel csütörtöki közleményében.

Látogatási tilalmat rendeltek el a Klinikákon

Dehir
-
  20.02.13 12:28 Megyei

Debrecen - Részleges látogatási tilalmat rendeltek el péntektől a Debreceni Egyetem Klinikai Központjában az influenzajárvány miatt, a betegek védelme érdekében.

Látogatási tilalmat rendeltek el a Klinikán

Debreceni Nap
-
  20.02.13 12:10 Megyei

Részleges látogatási tilalmat rendeltek el péntektől a Debreceni Egyetem Klinikai Központjában az influenzajárvány miatt, a betegek védelme érdekében. A Kenézy Gyula Egyetemi Kórházban továbbra is érvényben van a korlátozás. A DE Klinikai Központ transzplantációs, onkohaematológiai, szülészeti és intenzív osztályain, illetve a…

Influenza: látogatási tilalmat rendeltek el a PTE Klinikai Központ valamennyi fekvőbeteg-osztályán

PécsiStop
-
  20.02.13 11:55 Megyei

A Pécsi Irgalmasrendi Kórházban minden osztályon látogatási tilalom van érvényben. Frissítés: cikkünk megjelenése után bővült a látogatási tilalommal érintett baranyai intézmények sora, így Mohácson a szülészeten és az intenzív osztályon, míg Szigetváron valamennyi fekvőbeteget ellátó osztályon lépett életbe a tiltás.