Ugrik a családi pótlék és az adókedvezmény a továbbtanulással

Azenpenzem
-
  20.02.14 06:34 Gazdaság

Szombaton éjfélig lehet jelentkezni a szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre. A továbbtanulással megnőnek a család kiadásai, miközben a bevételek csökkennek. A felsőoktatásban továbbtanulók után már nem jár családi pótlék, és a családi adókedvezménytől is el kell búcsúzni. Ugyanakkor az eltartottak számába beleszámítanak.

5 kapcsolódó hír

Felvételizők bajban: kitől kérhettek segítséget, ha elakadtok a jelentkezésben?

Eduline
-
  20.02.13 08:00 Karrier

Február 15., szombat éjfélig lehet jelentkezni szeptemberben induló képzésekre. A Felvi ügyfélszolgálata rendkívüli nyitvatartással készül a közelgő határidőre.

Hamarosan február 15-e! Célegyenesbe fordult a felsőoktatási jelentkezési időszak!

Nyíregyháza
-
  20.02.13 12:58 Belföld

Az egyetemek és főiskolák szeptemberben induló képzéseire február 15-e éjfélig jelentkezhetnek az érdeklődők. Sokan még most sem tudják, valóban szükséges emelt szintű érettségi!

A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen tanulnátok szeptembertől? Ennyi hallgatót vesznek fel idén

Eduline
-
  20.02.14 12:06 Karrier

Február 15-ig jelentkezhettek a 2020-as felvételin valamilyen felsőoktatási képzésre. Cikksorozatunkban megnézzük, hányan kerülhetnek be a különböző egyetemekre és főiskolákra ebben az évben. Tizenötödik rész: Nemzeti Közszolgálati Egyetem.

Ingyenesen segít felkészülni az érettségire a Debreceni Egyetem

Dehir
-
  20.02.14 11:17 Megyei

Debrecen - Biológiából, fizikából, földrajzból, kémiából és matematikából szervez az emelt szintű érettségire felkészítő képzéseket a TTK.

Fehérváron műszaki, gazdasági és előadó-művészeti szakokon is tanulhatnak a diákok

Feol
-
  20.02.13 20:00 Megyei

Szombat éjfélig lehet jelentkezni a felsőoktatási intézmények által meghirdetett, szeptemberben induló képzésekre. Összeállításunkban a Székesfehérváron működő egyetemek lehetőségeit mutatjuk be.