Kézilabda-fesztivál a nemzeti összetartozás jegyében

Magyar Nemzet
-
  20.02.13 16:54 Sport

A nemzeti összetartozás éve programsorozat keretében július 9-12. között nagy szabású kézilabda és kulturális fesztiválra kerül sor Székelyudvarhelyen.

8 kapcsolódó hír

A rendőrség már készül Toroczkaiék miskolci és sályi erődemonstrációjára

168 Óra Online
-
  20.02.14 10:30 Belföld

A közvéleményhez hasonlóan a városvezetés is értetlenül áll a Mi Hazánk és a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom vasárnapra meghirdetett miskolci demonstrációjával szemben. Különösen azért, mert éppen a hosszú évek kihagyása után idén újra megrendezésre kerülő, hazatérő, a miskolciak és turisták körében óriási népszerűségnek…

Kézilabda határok nélkül

Felvidék.ma
-
  20.02.13 18:07 Határtalan

Nagyszabású kézilabda- és kulturális fesztivál házigazdája lesz Székelyudvarhely július 9. és 12. között. A nemzeti összetartozás éve programsorozat a „Határok nélkül” nevet kapta, a helyi önkormányzat és a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) szervezi. Csütörtökön délelőtt a Székelyudvarhelyi Polgármesteri Hivatal tanácsterme adott otthont…

Határok nélkül - kézilabda-fesztivált rendeznek Székelyudvarhelyen

Origo
-
  20.02.13 11:24 Sport

A júliusi esemény már a 2021-es Magyarok Világjátékának egyik előrendezvénye lesz.

Kárpát-medencei kézilabda és kulturális fesztivált szerveznek júliusban Székelyudvarhelyen

Erdély Ma
-
  20.02.13 14:49 Kultúra

Kárpát-medencei kézilabda és kulturális fesztivált szervez a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) júliusban Székelyudvarhelyen. A rendezvényt csütörtökön, székelyudvarhelyi sajtótájékoztatón hirdették meg a magyarországi és helyi szervezők.

Fesztivállá gyúrják a kézilabdát és a kultúrát Székelyudvarhelyen

Székelyhon
-
  20.02.13 13:21 Sport

Nagyszabású kézilabda- és kulturális fesztivált rendeznek Székelyudvarhelyen. A nemzeti összetartozás éve programsorozat a Határok nélkül nevet kapta, a helyi önkormányzat és a Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) szervezi.

Kézilabda- és kulturális fesztivált szerveznek Székelyudvarhelyen

Maszol
-
  20.02.13 14:38 Határtalan

 A júliusi fesztiválon a kézilabdán lesz a főhangsúly, de színvonalas kulturális és gasztro-programmal is készülnek a szervezők.

Fehérvári programok minden magyarnak

Feol
-
  20.02.13 20:53 Megyei

Hét nagyszabású programra készül idén, a nemzeti összetartozás évében a Válasz – Független Civilek Fehérvárért Egyesület, a Fejér Szövetség és a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom helyi szervezete.

Kézilabda: kulturális fesztivált szervez a magyar szövetség Székelyudvarhelyen

NSO
-
  20.02.13 15:33 Kézilabda

2020. július 9-12. között „Határok nélkül” címmel nagy szabású kézilabda és kulturális fesztiválra kerül sor Székelyudvarhelyen, a nemzeti összetartozás éve programsorozat keretében, a székelyudvarhelyi önkormányzat és a Magyar Kézilabda-szövetség szervezésében – olvasható az MKSZ közleményében.