Fidesz: egész napos szezonnyitó elnökségi ülés zajlik

ATV
-
  20.02.11 10:25 Belföld

Egész napos, szezonnyitó elnökségi ülést tart a Fidesz a Lendvay utcában: napirenden szerepel a holnap kezdődő két napos kihelyezett frakcióülés, valamint a tavaszi parlamenti törvényalkotási ülésszak előkészítése, de Orbán Viktor tegnapi berlini útja után nyilván a Fidesz-Néppárt kapcsolata is.

22 kapcsolódó hír

Kihelyezett frakcióülést tart a Fidesz: napirenden a börtönbiznisz és Gyöngyöspata

ATV
-
  20.02.12 12:55 Belföld

A "börtönbiznisz", a feltételes szabadságra bocsátás szigorítása, a migráció és Gyöngyöspata is szerepel a Fidesz szerdán kezdődő, kihelyezett frakcióülésének napirendjén.

Újabb nemzeti konzultációt jelentett be Orbán Viktor

Lokál
-
  20.02.12 21:18 Belföld

Újabb nemzeti konzultációt jelentett be Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz balatonfüredi kihelyezett frakcióülésén szerdán, mert "egyes aktivistacsoportok számára az erőszakos bűnözők jogai fontosabbak lettek a törvénytisztelő emberek jogainál" - értesült a Magyar Nemzet online felülete, a magyarnemzet.hu.

Börtönbiznisz, migráció és Gyöngyöspata is a Fidesz-frakcióülés napirendjén

HírTV
-
  20.02.12 11:34 Vélemény

A helyszínről a HírTv tudósítója, Szűcs Dániel jelentkezett.

Ma kezdődik a Fidesz kihelyezett frakcióülése Balatonfüreden

Demokrata
-
  20.02.12 11:37 Belföld

A tanácskozáson felszólal Orbán Viktor miniszterelnök, aki a kormány előtt álló feladatokról tájékoztatja a képviselőket.

Ügyvédek, bírók, migránsok, romák – rajtuk köszörüli ma a nyelvét a Fidesz Balatonfüreden

168 Óra Online
-
  20.02.12 11:42 Belföld

Ma kezdődik a Fidesz kihelyezett frakcióülése Balatonfüreden, a párt el is küldte az MTI-nek, milyen témákat fognak érinteni, olyanokat – írják Orbán Viktor év eleji bejelentésének szóhasználatával –, amelyek „a magyar emberek igazságérzetét sértik”.

Tíz év kormányzás: a Fidesz-Kdnp kihelyezett frakcióüléseinek története

Mandiner
-
  20.02.12 08:49 Belföld

Orbán Viktor nyitóbeszédével kezdődik szerdán a Fidesz-Kdnp frakciószövetségének kihelyezett ülése. A két balatonfüredi nap során a kormányt támogató 133 képviselő áttekinti a tavaszi parlamenti ülésszak feladatait. Információnk szerint a börtönügyek és a szegregáció témája lesznek a fókuszban. Cikkünkben visszapillantunk az eddigi 19 hasonló…

Börtönbiznisz, migráció és Gyöngyöspata is a Fidesz-frakcióülés napirendjén

Mandiner
-
  20.02.12 19:06 Belföld

A Fidesz ma kezdődő kihelyezett frakcióülése Balatonfüreden Orbán Viktor miniszterelnök felszólalásával kezdődik, aki a kormány előtt álló feladatokról tájékoztatja a képviselőket – írja Hír Tv.

Orbán Viktor új nemzeti konzultációt jelentett be

Portfolio
-
  20.02.12 21:12 Gazdaság

Újabb nemzeti konzultációt jelentett be Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz balatonfüredi kihelyezett frakcióülésén szerdán - értesült a Magyar Nemzet online felülete, a magyarnemzet.hu.

Kiderült, miről lesz szó a Fidesz kihelyezett frakcióülésén

MFor
-
  20.02.12 11:50 Gazdaság

A "börtönbiznisz", a feltételes szabadságra bocsátás szigorítása, a migráció és Gyöngyöspata is szerepel a Fidesz szerdán kezdődő, kihelyezett frakcióülésének napirendjén.

Gyöngyöspatáról és a börtönkártérítésekről tartana nemzeti konzultációt Orbán Viktor

Napi
-
  20.02.12 21:18 Belföld

Újabb nemzeti konzultációt jelentett be Orbán Viktor a balatonfüredi kihelyezett frakcióülésen - írja a kormányközeli Magyar Nemzet.

Kiderült! Erről lesz szó a Fidesz balatonfüredi frakcióülésén, Orbán Viktor is felszólal

Propeller
-
  20.02.12 11:44 Belföld

A "börtönbiznisz", a feltételes szabadságra bocsátás szigorítása, a migráció és Gyöngyöspata is szerepel a Fidesz szerdán kezdődő, kihelyezett frakcióülésének napirendjén. A kormánypárti képviselőcsoport az MTI-vel közleményben tudatta, hogy szerdán kezdődik a frakcióülése Balatonfüreden. A tanácskozáson felszólal Orbán…

Orbán Viktor is felszólal a Fidesz frakcióülésén

Infostart
-
  20.02.12 11:48 Belföld

A börtönbiznisz, a feltételes szabadságra bocsátás szigorítása, a migráció és Gyöngyöspata is szerepel a Fidesz szerdán kezdődő frakcióülésének napirendjén.

Újabb nemzeti konzultációt jelentett be Orbán Viktor

Vásárhely24
-
  20.02.13 08:55 Belföld

Újabb nemzeti konzultációt jelentett be Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz balatonfüredi kihelyezett frakcióülésén szerdán, mert "egyes aktivistacsoportok számára az erőszakos bűnözők jogai fontosabbak lettek a törvénytisztelő emberek jogainál" – értesült a Magyar Nemzet online felülete, a magyarnemzet.hu.

Fidesz-frakció: Napirenden a börtönbiznisz, a feltételes szabadságra bocsátás, a migráció és Gyöngyöspata

Magyar Nemzet
-
  20.02.12 11:44 Belföld

Ma kezdődik a Fidesz kihelyezett frakcióülése Balatonfüreden. A tanácskozáson felszólal Orbán Viktor miniszterelnök, aki a kormány előtt álló feladatokról tájékoztatja a képviselőket.

Mit hoz a jövő? Szakértő elemezte a Fidesz balatonfüredi frakcióülését

Blikk
-
  20.02.12 19:50 Belföld

Egy négycsillagos balatonfüredi szállodába vonultak el tegnap este két napra a kormánypárti képviselők, hogy felkészüljenek a következő ülésszakra.

Gyöngyöspata és „börtönbiznisz” – Elárulta a Fidesz, hogy mi lesz a téma a balatonfürei frakcióülésen

Népszava
-
  20.02.12 12:55 Belföld

A tanácskozáson felszólal Orbán Viktor miniszterelnök, aki a kormány előtt álló feladatokról tájékoztatja a képviselőket.

Már tervezik az új nemzeti konzultációt

Debreceni Nap
-
  20.02.12 23:15 Belföld

Újabb nemzeti konzultációt jelentett be Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz balatonfüredi kihelyezett frakcióülésén szerdán, mert “egyes aktivistacsoportok számára az erőszakos bűnözők jogai fontosabbak lettek a törvénytisztelő emberek jogainál” – értesült a Magyar Nemzet online felülete, a magyarnemzet.hu. A kormányfő megtartotta…

Újabb nemzeti konzultációt jelentett be Orbán Viktor

Közszolgálat
-
  20.02.12 22:05 Belföld

Újabb nemzeti konzultációt jelentett be Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz balatonfüredi kihelyezett frakcióülésén szerdán, mert “egyes aktivistacsoportok számára az erőszakos ...

Újabb nemzeti konzultációt jelentett be Orbán Viktor

BorsOnline
-
  20.02.12 21:15 Belföld

A FIDESZ balatonfüredi kihelyezett frakcióülésen újabb nemzeti konzultációt jelentett be Orbán Viktor. A miniszterelnök megtartotta szokásos zártkörü beszédét a Fidesz-KDNP frakció képviselőinek.

Új nemzeti konzultációt jelentett be Orbán Viktor

Magyar Hang
-
  20.02.12 21:01 Belföld

A balatonfüredi kihelyezett frakcióülésen kiderült: újabb milliárdos kommunikációs fogást alkalmaznak.

Több fontos téma is szerepel a Fidesz kihelyezett frakcióülésén

hirado.hu
-
  20.02.12 11:56 Belföld

Napirenden a börtönbiznisz, a feltételes szabadságra bocsátás, a migráció és Gyöngyöspata.