Orbán bejelentette a legújabb nemzeti konzultációt, főszerepben a gyöngyöspatai romák, a bírók és…

168 Óra Online
-
  20.02.12 21:00 Belföld

Újabb nemzeti konzultációt jelentett be Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz balatonfüredi kihelyezett frakcióülésén szerdán, mert "egyes aktivistacsoportok számára az erőszakos bűnözők jogai fontosabbak lettek a törvénytisztelő emberek jogainál" - értesült a Magyar Nemzet online felülete, a magyarnemzet.hu.

24 kapcsolódó hír

Orbán is felszólal a Fidesz frakcióülésén

Lokál
-
  20.02.13 00:01 Belföld

A "börtönbiznisz", a feltételes szabadságra bocsátás szigorítása, a migráció és Gyöngyöspata is szerepelt a Fidesz szerdán kezdődő, kihelyezett frakcióülésének napirendjén.

Orbán Viktor Balatonfüreden a NAT-ról és a jó kormányzásról is beszélt

ATV
-
  20.02.13 09:42 Belföld

A NAT rendben van, nem vonják vissza, megfelelö, persze „történelmi léptékben” másként is meg lehetett volna alkotni. A jó kormányzás fontos, de nem elég, jól is kell politizálni- a résztvevők az atv.hu-nak azt mondták, hogy ez derült ki számukra Orbán Viktor beszédéből Balatonfüreden a Fidesz frakció zárt ülésén.

Újabb nemzeti konzultációt jelentett be Orbán Viktor

Szeretlek Magyarország
-
  20.02.12 21:39 Belföld

Kérdeznének többek között 'az iparággá vált börtönbizniszről', a feltételes szabadságra bocsátás szigorításáról, és a gyöngyöspatai romák kártérítése kapcsán felszínre került kérdésekről.

Ezek lesznek a legfontosabb témák a Fidesz ma kezdődő frakcióülésén

Lokál
-
  20.02.12 11:42 Belföld

A "börtönbiznisz", a feltételes szabadságra bocsátás szigorítása, a migráció és Gyöngyöspata is szerepel a Fidesz szerdán kezdődő, kihelyezett frakcióülésének napirendjén.

Ezt mondta Orbán a Fidesz zárt frakcióülésén

24
-
  20.02.13 10:23 Belföld

Kiszivárgott néhány részlet a miniszterelnök Balatonfüreden elmondott beszédéről.

Dömötör: Balhésabb ügyekről is szó lesz a frakcióülésen

Mandiner
-
  20.02.12 17:11 Belföld

Az államtitkár arra számít, hogy a börtönbiznisz és a gyöngyöspatai helyzet is szóba fog kerülni a Fidesz kihelyezett frakcióülésén.

Gyöngyöspata és a „börtönbiznisz” is téma lesz a Fidesz mai nagygyűlésén

HVG
-
  20.02.12 11:35 Belföld

Maga a kormánypárt közölte, milyen témákat érintenek majd a Fidesz balatonfüredi frakcióülésén. Az eseményt ma délután tartják.

Kiderült néhány dolog arról, miről beszélt Orbán Viktor Balatonfüreden

Infostart
-
  20.02.12 21:03 Belföld

Orbán Viktor miniszterelnök ezúttal is felszólalt a Fidesz-KDNP frakciószövetség balatonfüredi kihelyezett ülésén, többek között a kormány és a frakció előtt álló feladatokról tájékoztatta a képviselőket.

Újabb nemzeti konzultációt jelentett be Orbán Viktor

Magyar Nemzet
-
  20.02.12 20:49 Belföld

A Fidesz-frakció kihelyezett balatonfüredi frakcióülésén az értékelésen túl ez alkalommal is tartogattak újdonságot a miniszterelnök szavai.

Orbán megint "konzultálni" akar

PécsiStop
-
  20.02.13 11:08 Belföld

Nemzeti konzultációt indítana megint Orbán Viktor miniszterelnök, sajtóhírek szerint ezúttal a börtönbiznisz és a bírói korrupció lenne a fókuszban. 

Újabb nemzeti konzultációt jelentett be Orbán Viktor

Gondola
-
  20.02.12 23:52 Belföld

Értesüléseink szerint a balatonfüredi kihelyezett frakcióülésen újabb nemzeti konzultációt jelentett be Orbán Viktor. A miniszterelnök megtartotta szokásos zártkörű beszédét a Fidesz-KDNP frakció képviselőinek.

A gyöngyöspatai romák kártérítési ügye és a „börtönbiznisz” is téma lesz a Fidesz frakcióülésén

Index
-
  20.02.12 12:07 Belföld

Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Balatonfüreden tájékoztatja a képviselőket a kormány előtt álló feladatokról.

Atv.hu: Orbán rendben lévőnek tartja az új Nemzeti Alaptantervet

Magyar Hang
-
  20.02.13 11:05 Belföld

A résztvevők szerint úgy értékelt, hogy a kormányzás rendben van.

Orbán újabb konzultációt hirdetett, azt kérdezi, hogy jó-e az, ha a bűnözőket több jog illeti meg, mint a törvénytisztelő p…

Népszava
-
  20.02.12 21:25 Belföld

Úgy tűnik, értelmet nyert, miért támadta a kormánykoalíció azt a gyakorlatot, hogy a rossz körülmények között fogva tartott rabok szinte üzembiztosan kártérítést kapnak. Ja, és a gyöngyöspatai romák ügye is bekerül a "bűnöző-kérdések közé".

Újra nemzeti konzultálnak

FüHü
-
  20.02.13 10:05 Vélemény

A „börtönbizniszről”, a gyöngyöspatai romák kárpótlásáról is nemzeti konzultáció lesz – jelentette be Orbán Viktor. Áttételesen jogerős bírósági döntések megkérdőjelezéséhez akarnak támogatást szerezni. Újabb nemzeti konzultációt jelentett be Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz balatonfüredi kihelyezett frakcióülésén – értesült a Magyar Nemzet…

Ide nekem azt a nemzeti konzultációs ívet!

Városi Kurír
-
  20.02.13 09:55 Vélemény

Jó hír! A miniszterelnök a Fidesz frakcióülésén bejelentette: lesz megint nemzeti konzultáció! A “börtönbizniszről” jutott eszébe. A fő kérdés az lesz, egyetértünk-e azzal, hogy a bűnözők jogai ne lehessenek fontosabbak a törvénytisztelő emberek jogainál. Én annyira egyetértek, hogy csak na! Már régen elegem van abból, hogy a törvénytisztelő többsé

Újabb nemzeti konzultációt jelentett be Orbán Viktor

SzegedMa
-
  20.02.12 22:55 Belföld

Mert egyes aktivistacsoportok számára az erőszakos bűnözők jogai fontosabbak lettek a törvénytisztelő emberek jogainál - fogalmazott a kormányfő.

Újabb nemzeti konzultációt jelentett be Orbán Viktor

Dehir
-
  20.02.12 21:18 Megyei

Balatonfüred - A kormányfő megtartotta szokásos zártkörű beszédét a Fidesz-KDNP frakció képviselőinek. 

Magyar Nemzet: Újabb nemzeti konzultációt jelentett be Orbán Viktor

hirado.hu
-
  20.02.12 21:03 Belföld

Fő témaként a kormányfő azt a problémát fogalmazta meg, hogy "egyes aktivistacsoportok számára az erőszakos bűnözők jogai fontosabbak lettek a törvénytisztelő emberek jogainál".

Újabb nemzeti konzultációt jelentett be Orbán Viktor

Ripost
-
  20.02.12 21:02 Belföld

A Fidesz balatonfüredi kihelyezett frakcióülésen újabb nemzeti konzultációt jelentett be Orbán Viktor. A miniszterelnök megtartotta szokásos zárt körű beszédét a Fidesz-KDNP frakció képviselőinek.

Újabb nemzeti konzultációt jelentett be Orbán Viktor

Origo
-
  20.02.12 20:53 Belföld

A börtönbizniszről, a bírói korrupcióról és a gyöngyöspatai kártérítésről is kikéri a kormány az emberek véleményét.

„Ez nem olyan kártérítés”

RTL Klub
-
  20.02.12 17:00 Bulvár

A miniszterelnökön kívül fideszes és ellenzéki pártok politikusai is nyertek kártérítési pereket. A gyöngyöspatai roma gyermekeknek megítélt kártérítésről viszont Orbán Viktor azt mondta: azért nem akarnak fizetni, mert sérti az emberek igazságérzetét, hogy így munka nélkül jutnának pénzhez. Szerdán az EMMI államtitkára az RTL Híradónak azt mondta:

Kiderült, miről lesz szó a Fidesz balatonfüredi frakcióülésén

Blikk
-
  20.02.12 11:53 Belföld

A „börtönbiznisz”, a feltételes szabadságra bocsátás szigorítása, a migráció és Gyöngyöspata is szerepel a Fidesz szerdán kezdődő, kihelyezett frakcióülésének napirendjén.