Kiterjesztette a látogatási tilalmat a Honvédkórház

Napi
-
  20.02.11 19:32 Belföld

Szerdától a Honvédkórház három telephelyére is kiterjesztették az influenzajárvány miatt elrendelt látogatási tilalmat - tájékoztatta a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ az MTI-t. Eddig még csak a Honvédkórház egyes osztályain volt tilos a látogatást.

5 kapcsolódó hír

Influenza - A Honvédkórház három telephelyére kiterjesztették a látogatási tilalmat

ma.hu
-
  20.02.12 03:30 Belföld

A látogatási tilalom a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ székhelyét (Budapest, Róbert Károly körút 44.), Podmaniczky utcai és Szanatórium utcai telephelyét érinti.

Kiterjesztették a látogatási tilalmat a Kenézyben

Haon
-
  20.02.12 16:55 Belföld

A Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórház újabb osztályain rendeltek el látogatási tilalmat az influenzaszerű megbetegedések számának emelkedése miatt – közölte az egyetem. A klinikán egyelőre nincs korlátozás.

Influenza – A Honvédkórház három telephelyére kiterjesztették a látogatási tilalmat

Közszolgálat
-
  20.02.11 22:51 Belföld

Szerdától a Honvédkórház három telephelyére is kiterjesztették az influenzajárvány miatt elrendelt látogatási tilalmat – tájékoztatta a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ ...

A Honvédkórház három telephelyére kiterjesztették a látogatási tilalmat

Debreceni Nap
-
  20.02.11 19:52 Megyei

Szerdától a Honvédkórház három telephelyére is kiterjesztették az influenzajárvány miatt elrendelt látogatási tilalmat – tájékoztatta a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ kedd este az MTI-t. Eddig még csak a Honvédkórház egyes osztályain volt tilos a látogatást. A látogatási tilalom a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ székhelyét…

A Honvédkórház három telephelyére kiterjesztették a látogatási tilalmat

hirado.hu
-
  20.02.11 19:04 Belföld

Az influenzajárvány miatt rendeltek el látogatási tilalmat.