Gyerekpornós részlet miatt törölték a Pesti Srácok YouTube-csatornáját

HVG
-
  20.02.11 08:25 Baleset-bűnügy

A kormányközeli lapot nem figyelmeztette a szolgáltató. A videóval egy vélelmezett pedofil bűncselekményt akartak leleplezni.

4 kapcsolódó hír

Pedofil amatőrpornó-részletet töltött fel a Pesti Srácok, mielőtt letiltották volna a Youtube-csatornáját

444
-
  20.02.10 15:02 Baleset-bűnügy

A Pesti Srácok és a DK videócsatornáinak letiltása jól illusztrálja, hogy milyen, alig ellenőrzött hatalommal rendelkezik a Google/Youtube.

Letiltották Gyurcsányt, de hamar helyreállt a rend

OLKT
-
  20.02.11 08:51 Baleset-bűnügy

Pénteken a Pesti Srácok, vasárnap Gyurcsány Ferenc csatornáját törölte le a Youtube. Mindkét esetben értesítés nélkül történt a dolog és az érintettek sokáig azt sem tudták, miért büntették őket. Hétfőn délután Gyurcsány csatornája újraéledt.Mint kiderült, két, első látásra is minimum gyanús nevű bejelentő elég volt egy ennyire drasztikus…

Törölte a YouTube Gyurcsány Ferenc és a Pesti Srácok videocsatornáját

RTL Klub
-
  20.02.11 18:35 Baleset-bűnügy

Törölte a YouTube Gyurcsány Ferenc és a kormányközeli Pesti Srácok című lap videocsatornáját. Gyurcsány oldalát szerzői jogsértéssel vádolta egy álnéven bejelentkező felhasználó. A YouTube hitt neki, és igaz, hogy csak néhány órára, de törölte a csatornát. A Pesti Srácok törlése viszont végleges – gyermekpornográfia miatt. A főszerkesztő…

„A Pesti Srácok megsértette a YouTube gyermekek szexuális zaklatásának ábrázolását tiltó szabályát”

Magyar Hang
-
  20.02.10 20:32 Baleset-bűnügy

Huth Gergely, a Pestisracok.hu főszerkesztője elmondta, múlt pénteken az egyik szerkesztőjük olyan videót töltött fel a csatornára zárt, nem publikus formában, ami tartalmazott egy gyerekpornós részt is.