Megszakad a szívünk! Búcsúval indult útjára az 54. Super Bowl döntő

Joy
-
 20.02.03 12:17Bulvár

Már nagyon rég nem történt olyan haláleset, amely ennyire megrázta volna a világot. Kobe Bryant és kislánya, Gianna targikus helikopter-balesete konkrétan sokként érte a világot, amelyet azóta se tud senki feldolgozni.

5 kapcsolódó hír

Kobe Bryantre is emlékeztek a Super Bowlon

SzMo
-
 20.02.03 07:21Sport

Több játékos egyénileg is tisztelgett az elhunyt kosárlegenda előtt.

Szívszorító: így emlékeztek meg Kobe Bryantről a Super Bowlon

Blikk
-
 20.02.03 08:40Baleset-bűnügy

Egy héttel ezelőtt feketébe borult a sportvilág, ugyanis egy tragikus helikopter-baleset során életét vesztette az ötszörös NBA-bajnok, kétszeres olimpiai aranyérmes Kobe Bryant és kislánya, Gianna Maria.

Kobe Bryantre emlékeztek a Super Bowlon

Index
-
 20.02.03 00:37Sport

A két csapat a 24-es yardvonalra felállva emlékezett az NBA-legenda helikopter-balesetének áldozataira, és egy NFL-sztárra.

Saját rajzzal emlékezett meg Kobe Bryantről a Final Fantasy egyik művésze

Game Channel
-
 20.02.03 14:47Gaming

Bár több helyen is megemlékeztek már a játékvilágon belül Kobe Bryant váratlan és tragikus haláláról, a Fallout 76-ban például egy rajongók még emlékhelyet is készített neki, azonban most egy mi...

Ezért ütközött a hegynek Kobe Bryant helikoptere

Sportkatlan
-
 20.02.02 17:21Sport

Egy héttel ezelőtt Kobe Bryant NBA legenda és lánya a 13. éves Gigi életét vesztette egy tragikus kaliforniai helikopter balesetben. A szerencsétlenségben további hét személy hunyt el, köztük a gép pilótája is. A baleset körülményeit vizsgálva megállapítást nyert, hogy az a helikopter, amellyel a világsztár utazott nem rendelkezett egy nagyon fonto