Kapcsolódó megyék

Vádaskodik Mirkóczki Ádám

HírTV
-
 20.01.31 09:49Vélemény

Mirkóczi állítja, hogy az egyik hivatali irodában olyan iratokat talált, amelyeken politikai aktivitás szerint listázták a szavazókat.

7 kapcsolódó hír

Tovább vagdalkoznak a ballibek Egerben

Magyar Nemzet
-
 20.01.30 07:20Belföld

A Fidesz helyi frakcióvezetője, Oroján Sándor szerint felháborító az is, hogy a korábbi hírekkel ellentétben nem hosszabbítják meg az egri óriás­kerék szerződését, hanem elbontják az építményt.

Egri Fidesz a Kubatov-listákról: Ez csak figyelemelterelés

Index
-
 20.01.31 14:12Belföld

Mirkóczki szerint most kerültek elő fideszes listák, fénymásolt ajánlóívek a hivatal szekrényéből, a helyi Fidesz vezetője visszautasít.

Listázhatták a választókat Egerben

RTL Klub
-
 20.01.30 18:18Bulvár

Személyes adatokat, lakcímeket tartalmazó listák, illetve ajánlóívek fénymásolatai kerültek elő egri választókról a fideszes városvezetés idejéből, ezt állítja Eger jelenlegi polgármestere. A jobbikos Mirkóczki Ádám szerint a papírok érzékeny adatokat is tartalmaznak, például arról, milyen az illető pártszimpátiája. A Fidesz azt mondja, kizárt, hog

Oroján Sándor cáfolja az egri polgármester vádjait

Heol
-
 20.01.30 16:35Belföld

Feljelentést tesz Mirkóczki Ádám a választók listázását bizonyító dokumentumok miatt. A Fidesz egri frakcióvezetője, Oroján Sándor közleményben cáfolta az egri polgármester vádjait.

Listázta a Fidesz az egri választókat, nagy csalást leplezhettek le

Debreceni Nap
-
 20.01.30 15:02Megyei

A helyi politikatörténet legnagyobb botrányának nevezte a város polgármestere csütörtöki rendkívüli sajtótájékoztatóján azokat a – szavai szerint a választók listázását bizonyító – dokumentumokat, amelyeket az előző városvezetés hátrahagyott iratai között, az egyik alpolgármesteri iroda szekrényében találtak az egri Városházán. Mirkóczki Ádám (Egys

Önök csalással szerezték a mandátumaikat! – Lemondásra szólította fel a fideszeseket Mirkóczki

Egri Ügyek
-
 20.01.30 10:17Megyei

Az egri polgárok törvénytelen listázása és az adatok kampányban való felhasználása miatt a polgármester a közgyűlésen vonta kérdőre a kormánypárti képviselőket.