Pikó Andrást próbálták lejáratni egy nyilatkozat aláírásával?

ATV
-
  20.01.30 08:03 Belföld

Vizsgálatot indít a kerületi önkormányzat, mert a józsefvárosi óvodákban dolgozó óvónőknek és minden más alkalmazottnak ki kellett jelenteniük, hogy nem tagjai semmilyen civil szervezetnek – tudta meg a hvg.hu.

8 kapcsolódó hír

Jogsértő nyilatkozatokat írattak alá az állásukat féltő józsefvárosi óvónőkkel

Propeller
-
  20.01.29 17:29 Belföld

Egy olyan nyilatkozatot kellett aláírniuk a józsefvárosi óvodákban dolgozó óvónőknek és minden alkalmazottnak, amely kijelenti, hogy a dolgozók nem tagjai semmilyen civil szervezetnek. Fotó: Facebook/Pikó András A HVG szerint mindez az új kerületi polgármester, Pikó András tudomása nélkül zajlott, csak a laptól értesültek arról, mi folyik…

Pikó Andrást lejárató nyilatkozatot írattak alá óvónőkkel a saját kerületében

HVG
-
  20.01.29 16:10 Belföld

Ki kellett jelenteniük a józsefvárosi óvodákban dolgozó óvónőknek és minden más alkalmazottnak, hogy nem tagjai semmilyen civil szervezetnek – tudta meg a hvg.hu. Ez nemcsak törvénytelen, de a civil támogatással megválasztott, új kerületi polgármester, Pikó András miatt teljesen érthetetlennek is tűnt, ám mivel az önkormányzat utasítására…

A Pikó-kampány tanulságai: „Azt üzentük, hogy a NER-rel van bajod, az önkormányzati választás az első, ahol tehetsz v…

Magyar Narancs
-
  20.01.29 20:25 Vélemény

Hogyan szőtte át a feminizmus Pikó András kampányát? Van-e hasonlóság a barcelonai és a józsefvárosi kampány között? És mit csinál egy civil szervezet, ha bejut az önkormányzatba?

Józsefváros óvónőinek ki kellett jelenteniük, hogy nem tagjai egy civil szervezetnek sem

Index
-
  20.01.29 16:31 Belföld

Pikó András állítja, nem tudott az esetről. Az önkormányzat vizsgálatot indított.

A kerületi óvodai dolgozókkal a polgármestert lejárató nyilatkozatot írattak alá

Ittlakunk
-
  20.01.30 12:52 Budapest 08. ker

Több józsefvárosi óvodában is az ott dolgozó alkalmazottakkal olyan nyilatkozatot írattak alá az önkormányzat nevében, hogy nem tagjai semmilyen civil szervezetnek és nincs jelenlegi munkaviszonyukkal összeegyeztethetetlen másodállásuk - írta a HVG. Az oldal szerint többekben is ellenérzést keltett a dolog, már csak azért is, mert Pikó…

Pikó Andrást megkerülve írattak alá jogsértő nyilatkozatokat a józsefvárosi óvónőkkel

Népszava
-
  20.01.29 17:42 Belföld

A megdöbbent alkalmazottaknak ki kellett jelenteniük, hogy nem tagjai semmilyen civil szervezetnek. Az önkormányzat már vizsgálja a történteket.

HVG: Pikó Andrást lejárató nyilatkozatot írattak alá óvónőkkel Józsefvárosban

Mérce
-
  20.01.29 19:15 Vélemény

A józsefvárosi önkormányzat tudta nélkül, de rájuk hivatkozva kérték őket, hogy vallják be: nem tagjai semmilyen civil szervezetnek.

Lejáratási kísérlet Pikó ellen az óvodákban?

Klubrádió
-
  20.01.29 16:28 Vélemény

Ki kellett jelenteniük a józsefvárosi óvodákban dolgozó óvónőknek és a többi alkalmazottnak, hogy nem tagjai semmilyen civil szervezetnek - írja a hvg.hu. Pikó András VIII. kerületi polgármester közölte, nem kértek ilyet az óvodai dolgozókról és nem is tudtak az akcióról.