Újabb adócsökkentésekre készül a kormány

Szeretlek Magyarország
-
  20.01.27 09:36 Belföld

Varga Mihály pénzügyminiszter még decemberben beszélt arról, hogy jöhet az újabb gazdaságvédelmi akcióterv, amelyben adócsökkentés és adóadminisztráció-mérséklés is lesz. Ezt most a helyettese is megerősítette.

6 kapcsolódó hír

Újabb adócsökkentéseket tervez a kormány

ATV
-
  20.01.27 08:45 Belföld

Tállai András a Magyar Nemzetnek erősítette meg az erről szóló korábbi információkat. Varga Mihály pénzügyminiszter még decemberben beszélt arról, hogy jöhet az újabb gazdaságvédelmi akcióterv, amelyben adócsökkentés és adóadminisztráció-mérséklés is lesz.

Újabb adócsökkentésekre készül a kormány

Napi
-
  20.01.27 07:42 Belföld

A kormány az elmúlt években több adócsökkentést is végrehajtott, de az adóbevételek így is növekedni tudtak, ami a fekete gazdaság háttérbe szorításának köszönhető. A gazdasági körülmények romlása miatt akciótervvel készülnek, újabb adócsökkentések jöhetnek - derül ki Tállai András pénzügyminiszter-helyettes a Magyar Nemzetnek adott…

Újabb gazdaságvédelmi akció jöhet Tállai András szerint

Propeller
-
  20.01.27 08:43 Belföld

Az elmúlt tíz évben legalább nyolc nagy horderejű gazdaságélénkítő, köztehercsökkentő intézkedéssorozatot indított a kormány, amelyeket hamarosan újabb követi – erről beszélt Tállai András a Magyar Nemzetnek. A Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára a lap hétfői számának nyilatkozva elmondta: a Fidesz-KDNP-kormány egyik…

Tállai András: tíz év, nyolc gazdaságélénkítés

Hírklikk
-
  20.01.27 10:00 Belföld

Az elmúlt tíz évben a kormány legalább nyolc nagy horderejű gazdaságélénkítő, köztehercsökkentő intézkedéssorozatot indított, amelyeket hamarosan újabb követi – erről beszélt Tállai András a Magyar Nemzetnek.

Tállai András: Nyolc nagy gazdaságélénkítő intézkedés volt az elmúlt tíz évben

Origo
-
  20.01.27 09:02 Gazdaság

Beruházás- és foglalkoztatást ösztönző lépések mellett adócsökkentés jöhet.

Tállai szerint adócsökkentő elképzelések is vannak az asztalon

VG
-
  20.01.27 08:55 Gazdaság

Tállai András elmondta, hogy az elmúlt tíz évben nyolc gazdaságélénkítő csomagot vezetett be a kormány, s ezek folytatásáról is beszélt az államtitkár.