A gyerekek kétharmada szerint haszontalan, amit az iskolában tanulnak

HVG
-
  20.01.27 13:48 Életmód

Csak minden tizedik gyerek számára öröm a tanulás. Összehasonlító kutatás készült az európai gyerekek terveiről. A magyar gyerekkor nem igazán felhőtlen.

6 kapcsolódó hír

Ezt gondolják a magyar diákok: 3 gyerekből 2 szerint haszontalan, amit az iskolában tanul

Eduline
-
  20.01.28 06:00 Karrier

Jobb tananyagot, több időt a családdal és kevesebb iskolai zaklatást - ezt szeretnék másképp a magyar gyerekek. Összehasonlító kutatás készült az európai gyerekek terveiről. Itt vannak a részletek.

Erre vágyik igazán egy magyar gyerek

marie claire
-
  20.01.28 04:03 Belföld

Jobb tananyagot, több időt a családdal és kevesebb iskolai zaklatást. Ezt szeretnék másképp a magyar gyerekek, minden másban a véleményük azonos a többi európai gyerekével.

Több időt töltenének a családjukkal a magyar gyerekek

Népszava
-
  20.01.27 16:17 Belföld

Jobb tananyagot és kevesebb iskolai zaklatást is szeretnének az európaiakhoz képest – derült ki egy összehasonlító kutatásból.

Mire vágynak jobban a magyar gyerekek európai társaiknál?

Mérce
-
  20.01.27 22:15 Életmód

Minden gyerek nagyon aggódik amiatt, hogy nem lesz munkája, nagyon fél a klímaváltozás következményeitől, és komolyan tart a háborútól és terrortámadásoktól. Van azonban néhány dolog, amiről másképp gondolkodnak a magyar gyerekek, mint társaik.

Mire vágynak a magyar gyerekek? Elmondták!

Hírklikk
-
  20.01.27 16:00 Belföld

Összehasonlító kutatás készült az európai gyerekek terveiről. Jobb tananyagot, több időt a családdal és kevesebb iskolai zaklatást. Ez derül ki a frissen elkészült „Europe Kids Want” nemzetközi kutatás és a tavalyi „Te hogy látod” hazai gyermekjogi felmérés összehasonlításából, amelyet a Hintalovon Alapítvány készített el annak kapcsán, hogy a…

Mire vágyik egy magyar gyerek? Összehasonlító kutatás készült az európai gyerekek terveiről

BDPST24
-
  20.01.27 15:22 Életmód

Jobb tananyagot, több időt a családdal és kevesebb iskolai zaklatást. Ezt szeretnék másképp a magyar gyerekek, minden másban a véleményük azonos a többi európai gyerekével: ők is komolyan tartanak a munkanélküliségtől, nagyon félnek a klímaváltozás következményeitől, elutasítják a rasszizmust és mindenfajta megkülönböztetést. …