A megbízható cégek versenyképesebbek

Piac és Profit
-
 20.01.27 13:44Gazdaság

Azokba az országokba, ahol kellő súlyt fektetnek a felelős üzleti magatartásra, szívesebben mennek a beruházók, mert jobban számolhatnak az egyenlő versenyfeltételekkel, hosszabb távra tudnak tervezni - hangsúlyozta Gion Gábor pénzügyekért felelős államtitkár a Pénzügyminisztérium, valamint a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési…

5 kapcsolódó hír

Pénzügyminisztérium: A felelős üzleti magatartás versenyképességi tényező

Magyar Nemzet
-
 20.01.27 13:48Gazdaság

Azokba az országokba, ahol kellő súlyt fektetnek a felelős üzleti magatartásra, szívesebben mennek a beruházók, mert jobban számolhatnak az egyenlő versenyfeltételekkel – hangsúlyozta Gion Gábor.

PM-államtitkár: Felelősséget kell viselniük a vállalatoknak a környezetük iránt

hirado.hu
-
 20.01.27 15:24Belföld

A rendszerváltást követően háttérbe szorult a felelős üzleti magatartás.

A felelős üzleti magatartás végső soron nyereséget hoz

VG
-
 20.01.27 10:09Pénzügy

Az OECD felelős üzleti magatartásra vonatkozó elvei az első, országokon átnyúlóan alkalmazott szabályrendszert biztosítják a világban.

PM: a felelős üzleti magatartás versenyképességi tényező

Közszolgálat
-
 20.01.27 22:33Színes

Azokba az országokba, ahol kellő súlyt fektetnek a felelős üzleti magatartásra, szívesebben mennek a beruházók, mert jobban számolhatnak az egyenlő ...

Gion Gábor: A felelős üzleti magatartás végső soron nyereséget hoz

Bankár Magazin
-
 20.01.27 20:26Gazdaság

Az Oecd felelős üzleti magatartásra vonatkozó elvei az első, országokon átnyúlóan alkalmazott szabályrendszert biztosítják a világban – mondta Gion Gábor, a Pénzügyminisztérium pénzügypolitikáért felelős államtitkára a felelős üzleti magatartásról szóló, az Oecd-vel közösen szervezett konferencián - Nagy László Nándor írása.