Eb-t nyert a gyorskoriváltó, de utólag kizárták

24.hu
-
  20.01.26 18:12 Sport

Pedig Liu Shaolin Sándor nagyon vagány előzésekkel hozta be a váltót az első helyre. A nők sem jártak jobban.

5 kapcsolódó hír

Rp. gyorskori Eb: férfi váltónkat is kizárták a döntőben

NSO
-
  20.01.26 17:08 Sport

A Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Krueger Cole, Krueger John-Henry összetételű magyar férfi váltót egy szabálytalan váltás miatt kizárták a debreceni rövid pályás gyorskorcsolya Európa-bajnokság döntőjében. Az aranyérmet Oroszország szerezte meg, Hollandia a második, Olaszország a harmadik.

Mindkét magyar váltó negyedik lett a gyorskorsolya Eb-n

Debreceni Nap
-
  20.01.26 23:39 Sport

Mindkét magyar váltót kizárták a döntőben, így a férfi és a női staféta is negyedikként zárt a debreceni Főnix Csarnokban rendezett rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságon. A Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Krueger Cole, Krueger John-Henry összeállítású négyes címvédőként lépett jégre, és hiába haladt át elsőként a…

Rp. gyorskori Eb: a magyar női váltót kizárták a döntőben

NSO
-
  20.01.26 16:54 Sport

A magyar női váltót Bácskai Sára Luca szabálytalansága miatt kizárták a debreceni rövid pályás gyorskorcsolya Európa-bajnokság döntőjében. Az aranyérmet Hollandia szerezte meg, a második Olaszország, a harmadik Oroszország lett.

Újabb sikert arattak a Liu-fivérek

OrientPress
-
  20.01.27 09:00 Életmód

Liu Shaoang arany-, míg bátyja, Liu Shaolin Sándor ezüstérmet nyert összetettben a debreceni Főnix Csarnokban zajló rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokság vasárnapi zárónapján.

Rövidpályás gyorskorcsolya Eb – Éremtáblázat

Debreceni Nap
-
  20.01.26 23:36 Sport

A magyar válogatott négy arany- és három ezüstéremmel a hollandok mögött a második helyen zárt az éremtáblázaton a debreceni Főnix Csarnokban rendezett rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságon. A magyar csapat összes érmét a Liu testvérek szerezték: Shaoang két arany- és két ezüstérmet, míg bátyja, Shaolin Sándor két aranyat…