Trump ügyvédjei szerint a demokraták a korábbi választási eredményt is felülírnák

888
-
  20.01.25 20:30 Külföld

A Trump elnök elleni alkotmányos felelősségre vonási eljárással (impeachment) a demokraták az amerikai történelem legnagyobb beavatkozását követik el a választási folyamatba – hangoztatták az eljárás szenátusi tárgyalásán az elnök védői szombaton.

9 kapcsolódó hír

Trump védői szerint az elnök nem követett el jogtalanságot

HírTV
-
  20.01.25 21:10 Külföld

Beavatkozás az idei amerikai elnökválasztási folyamatba a Donald Trump elleni impeachment-eljárás az elnök ügyvédei szerint.

Trump megpróbált csalni, de rajtakapták

Hírklikk
-
  20.01.25 10:55 Külföld

Trump megpróbált csalni, de rajtakapták, majd keményen dolgozott azon, hogy elfedje a történteket – állította Hakeem Jeffries New York-i demokrata párti képviselő, a Donald Trump amerikai elnök ellen indított alkotmányos felelősségre vonási eljárás (impeachment) egyik impeachment-menedzsere az eljárás szenátusi tárgyalásán, pénteken.

Súlyos demokrata párti választási beavatkozás

Demokrata
-
  20.01.26 10:01 Vélemény

A demokraták az amerikai történelem legnagyobb beavatkozását követik el a választási folyamatba - hangoztatták az elnök védői.

Homályosak határok jog és politka között

Magyar Szó
-
  20.01.26 09:52 Külföld

Az amerikai elnök ellen zajló alkotmányos vádemelési eljárásban szombaton kezdte meg érvelését a Donald Trump védelmét ellátó jogászcsapat.

Homályos határok jog és politka között

Magyar Szó
-
  20.01.26 09:52 Külföld

Az amerikai elnök ellen zajló alkotmányos vádemelési eljárásban szombaton kezdte meg érvelését a Donald Trump védelmét ellátó jogászcsapat.

Impeachment – Amerika-szakértő: a jogi helyett egyre inkább politikai síkra terelődik a vita

Közszolgálat
-
  20.01.25 22:58 Külföld

A Demokrata Párt a jogi helyett egyre inkább politikai síkra tereli az amerikai elnök alkotmányos felelősségre vonási eljárását (impeachment) – ...

Elkezdődött a Trump elleni eljárás

Klubrádió
-
  20.01.25 20:20 Vélemény

A Trump elleni alkotmányos felelősségre vonási eljárással a demokraták az amerikai történelem legnagyobb beavatkozását követik el a választási folyamatba - mondták az elnök védői.

Impeachment – Demokrata törvényhozó: Trump megpróbált csalni, de rajtakapták

Közszolgálat
-
  20.01.24 20:57 Külföld

Trump megpróbált csalni, de rajtakapták, majd keményen dolgozott azon, hogy elfedje a történteket – állította Hakeem Jeffries New York-i demokrata ...