Bakondi: az időjárás enyhülésével növekedni fog a tengeren érkezők száma

888.hu
-
  20.01.26 10:15 Külföld

Az időjárás enyhülésével a tengeren keresztül Spanyolországba és Olaszországba érkező illegális bevándorlók száma növekedni fog a kutatók és a titkosszolgálatok prognózisa szerint – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szombat este az M1 aktuális csatornán.

9 kapcsolódó hír

Egyre többen érkezhetnek tengeren

Demokrata
-
  20.01.26 08:30 Vélemény

Az időjárás enyhülésével a tengeren keresztül Spanyolországba és Olaszországba érkező illegális bevándorlók száma növekedni fog.

Egyre több migráns érkezik a tengeren, ha enyhül az idő

Lokál
-
  20.01.26 09:00 Külföld

Az időjárás enyhülésével a tengeren keresztül Spanyolországba és Olaszországba érkező illegális bevándorlók száma növekedni fog a kutatók és a titkosszolgálatok prognózisa szerint - mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szombat este az M1 aktuális csatornán.

Délig kétszer annyian szavaztak Emilia Romagnában, mint az öt évvel ezelőtti tartományi választáson

Magyar Nemzet
-
  20.01.26 14:59 Külföld

A szavazásra jogosultak mintegy 23,7 százaléka adta le voksát vasárnap délig az észak-olaszországi Emilia Romagna tartományban, ami több mint kétszerese az öt évvel ezelőtti tartományi választásokon mért déli részeredménynek – közölte a római belügyminisztérium.

Szakértő: Calabriában jobboldali győzelmet jósolnak, Emilia Romagnában fej-fej mellett a bal és jobboldal

Magyar Nemzet
-
  20.01.26 17:44 Külföld

Választásokat tartanak vasárnap két olasz tartományban; a déli Calabriában jobboldali győzelmet jósolnak a közvélemény-kutatók, az északkelet-olaszországi Emilia Romagnában fej-fej mellett áll a bal és jobboldal – mondta Molnár Anna Olaszország szakértő az M1 aktuális csatornán.

Az időjárás enyhülésével növekedhet a tengeren érkezők száma

hirado.hu
-
  20.01.25 22:14 Külföld

Függetlenül a téli időszaktól ismét sok migráns érkezik Olaszországba a tengeri útvonalon.

Calabriában jobboldali győzelmet jósolnak, Emilia Romagnában fej-fej mellett a bal- és jobboldal

Felvidék.ma
-
  20.01.26 10:44 Külföld

Választásokat tartanak vasárnap két olasz tartományban; a déli Calabriában jobboldali győzelmet jósolnak a közvélemény-kutatók, az északkelet-olaszországi Emilia Romagnában fej-fej mellett áll a bal- és jobboldal – mondta Molnár Anna Olaszország szakértő az M1 aktuális csatornán. Emilia Romagna Olaszország gazdag régiói közé…

Bakondi György a hivatásos rettegtető legújabb sirámai

Városi Kurír
-
  20.01.26 04:08 Vélemény

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója úgy döntött lerántja a leplet a közeledő tavaszról, mert szerinte  alighanem azt is lefizette Soros  György. Tavasszal nő a migráns veszély Az időjárás enyhülésével a tengeren keresztül Spanyolországba és Olaszországba érkező illegális bevándorlók száma növekedni fog a kutatók és a titkosszolgálatok…

Illegális bevándorlás – Bakondi: az időjárás enyhülésével növekedni fog a tengeren érkezők száma

Közszolgálat
-
  20.01.25 22:50 Külföld

Az időjárás enyhülésével a tengeren keresztül Spanyolországba és Olaszországba érkező illegális bevándorlók száma növekedni fog a kutatók és a titkosszolgálatok ...

Bakondi György: Az időjárás enyhülésével nőni fog a tengeren érkező migránsok száma

Origo
-
  20.01.25 22:22 Külföld

Helyben kellene segíteni a menekülteknek - mondta Bakondi György.