Dézsi Csaba András szerint Győr fejlődése a tét vasárnap, a Borkai-korszak ügyeit pedig ki kell vizs…

ATV
-
  20.01.25 15:02 Belföld

Intervenciós kardiológusként gyors döntéseket kell hoznom, nem vagyok az a típus, aki megkerüli a problémákat, a megoldások embere vagyok – erről Dézsi Csaba András, a Fidesz győri polgármesterjelöltje beszélt az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

6 kapcsolódó hír

Polgármestert és jövőt választanak Győrben

Magyar Nemzet
-
  20.01.25 07:05 Belföld

A kormányhoz hatékonyan tudom közvetíteni Győr érdekeit, hiszen miniszterekkel is egyeztettem az újfajta gazdasági kihívások kérdéseiről – mondta Dézsi Csaba András, a Fidesz győri polgármesterjelöltje.

Ez várható a vasárnapi győri választáson

Infostart
-
  20.01.25 08:00 Belföld

Vasárnap tartják az időközi polgármester-választást Győrben. Kövér László házelnök is beszállt a kampányba, de Dézsi Csaba András mellé állt a helyi MSZP korábbi alelnöke is. A közös ellenzéki jelölt mellett Karácsony Gergely szólalt el.

Az ellenzéki polgármesterek 100 napja: megszegett ígéretek sorozata

Origo
-
  20.01.24 08:55 Belföld

Karácsony Gergely és a többi ellenzéki jelölt sem fogta vissza magát a kampányban.

Polgármestert és jövőt választanak Győrben

Gondola
-
  20.01.25 12:34 Belföld

– A kabinethez hatékonyan tudom közvetíteni Győr érdekeit, hiszen mások mellett a pénzügyminiszterrel és a belügyminiszterrel is egyeztettem az újfajta gazdasági kihívások és a közbiztonság kérdéseiről, de legfőképp a megoldások lehetőségeiről – jelentette ki a Magyar Nemzetnek a Fidesz-KDNP győri polgármesterjelöltje. Dézsi Csaba András…

Számos választási ígérettel adósak az ellenzéki polgármesterek a fővárosban

hirado.hu
-
  20.01.24 20:42 Belföld

Az internetes oldal szerint többe közt Karácsony Gergely kifejezetten rosszul áll az ígéretei teljesítésével.

Úgy építjük Győrt, ahogy a győriek szeretnék

Győr Plusz
-
  20.01.24 17:42 Megyei

A polgármesterjelölt úgy fogalmazott, sok ezer győrivel beszélt a város jövőjével kapcsolatban a kampány során, és nem csak problémákat, de megoldási javaslatokat is hallott tőlük. Dr. Dézsi Csaba András megválasztása esetén kemény munkát, magas fordulatszámot ígért, amit mindenkitől elvár, aki, ahogy ő is, Győrért szeretne dolgozni a…