Rendszeresen fenyegette az őt ellenőrző rendőröket az erdőkertesi késelő

ATV
-
  20.01.24 08:37 Baleset-bűnügy

Kényszerképzetei voltak és rendszeresen fenyegette az őt ellenőrző rendőröket az a férfi, aki tegnap megkéselt két járőrt Erdőkertesen - tudta meg a Bors.

10 kapcsolódó hír

Elrendelték az erdőkertesi késelő letartóztatását

Magyar Nemzet
-
  20.01.24 18:01 Baleset-bűnügy

A Budai Központi Kerületi Bíróság egy hónapra, február 24-ig elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, aki csütörtökön a Pest megyei Erdőkertesen megkéselt két rendőrt.

Letartóztatták az erdőkertesi késelőt

Lokál
-
  20.01.24 16:48 Baleset-bűnügy

A Budai Központi Kerületi Bíróság egy hónapra, február 24-ig elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, aki csütörtökön a Pest megyei Erdőkertesen megkéselt két rendőrt.

Letartóztatták az erdőkertesi késelőt

Jogászvilág
-
  20.01.24 15:36 Baleset-bűnügy

A Budai Központi Kerületi Bíróság egy hónapra – 2020. február 24-ig – elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, akit azzal gyanúsítanak, hogy 2020. január 23-án megkéselt két rendőrt Erdőkertesen.

Elrabolt párjáról és kémiai kivégzésről képzelgett a két rendőrt megszurkáló V. László

Infostart
-
  20.01.24 12:15 Baleset-bűnügy

Évek óta valóságos hadjáratot folytatott a rendőrök ellen, és azt gondolta, hogy a menyasszonyát a titkosszolgálat rabolta el.

Voltak előjelei az erdőkertesi támadásnak

RTL Klub
-
  20.01.24 18:20 Baleset-bűnügy

Letartóztatták azt az erdőkertesi férfit, aki tegnap két rendőrt késelt meg. A település polgármestere szerint a támadásnak voltak előjelei. A férfi az utóbbi napokban egyre erőszakosabban és a rendőröket fenyegetve írt közösségi oldalán. Azt állította, hogy koholt vádak alapján bosszúhadjárat folyik ellene és hogy a hatóságok…

Letartóztatták az erdőkertesi késelőt

hirado.hu
-
  20.01.24 16:56 Baleset-bűnügy

Két rendőrt szúrt nyakon.

A titkosszolgálat is szóba került az erdőkertesi rendőrtámadás kapcsán

Ahogy arról tegnap az elsők között beszámoltunk itt a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon nyakon szúrt egy férfi két rendőrt a Gödöllőhöz közeli Erdőkertesen. Kiderült, már évek óta zaklatta, fenyegette a rendőröket, mániákusan hitte, hogy a menyasszonyát a titkosszolgálat rabolta el – tegnap pedig kirobbant V. Lászlóból a harag és két rendőrt késelt m

Elmegyógyintézetben tartanák letartóztatva az erdőkertesi késelőt

Népszava
-
  20.01.24 15:57 Baleset-bűnügy

A nyomozók szerint szökni akarhatott, azért támadt rá a két rendőrre. Letartóztatása mellett pszichiátriai megfigyelése is indokolt, a bírósági döntés viszont még nem jogerős.

Ezért késelte meg a rendőröket az erdőkertesi ámokfutó

Ripost
-
  20.01.24 06:13 Baleset-bűnügy

V. László évek óta fenyegette, és zaklatta a rendőröket, mert azt hitte, hogy a menyasszonyát a titkosszolgálat rabolta el.

Elrabolt menyasszonyról képzelődött a két rendőrt megkéselő László

BorsOnline
-
  20.01.24 03:20 Baleset-bűnügy

Évek óta zaklatta, fenyegette a rendőröket, mániákusan hitte, hogy a menyasszonyát a titkosszolgálat rabolta el – tegnap pedig kirobbant V. Lászlóból a féktelen harag és két rendőrt késelt meg rongyba tekert késével.