Kunhalmi: két világ közötti választásról szól a győri polgármester-választás

ATV
-
  20.01.25 11:37 Belföld

Két világ közötti választásról szól a vasárnapi időközi polgármester-választás Győrben, ahol a tisztább, korrupciómentes, szebb és gazdagabb utat Pollreisz Balázs, az ellenzéki összefogás jelöltje képviseli - hangoztatta az MSZP választmányi elnöke szombaton sajtótájékoztatón, a győr-moson-soproni megyeszékhelyen.

11 kapcsolódó hír

Karácsony a Facebookon is támogatja az ellenzéki győri jelöltet

HVG
-
  20.01.25 10:50 Belföld

A budapesti főpolgármester szerint tavaly ősszel alaposan megalázta a Fidesz a győrieket.

Karácsony Gergely támogatja az ellenzéki győri jelöltet

Propeller
-
  20.01.25 10:53 Belföld

Karácsony szerint tavaly ősszel alaposan megalázta a Fidesz a győrieket. Vasárnap időközi polgármester-választást tartanak Győrben, miután a szexbotrányt követően Borkai Zsoltot ugyan polgármesternek választották a győriek, utána viszont lemondott. A Fideszes Dézsi Csaba András ellenében az ellenzék Pollreisz Balázst indította, aki mellett…

Kunhalmi: Két világ közötti választásról szól a vasárnapi győri polgármester-választás

Mandiner
-
  20.01.25 11:22 Belföld

Pollreisz Balázs a „kassza őre lesz” – fogalmazott a szocialista politikus.

Újabb fellegvárát veszítheti el a Fidesz

Klubrádió
-
  20.01.25 02:28 Vélemény

Tisztább várost, elszámoltatást, gazdaságbiztonsági csomagot ígér az ellenzék polgármester-jelöltje. Vissza akarják adni Győr becsületét.

Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter Győrben erősítette a hétvégi választást

Hírhatár
-
  20.01.24 16:18 Megyei

Nem a kormánnyal, hanem a győriekkel kell jóban lenni” – üzente a városnak a tegnap megtartott győri kampányfórumon Karácsony Gergely főpolgármester. Saját győzelmét hozta fel példaként, hogy egy kormánypárti városból is lehet ellenzéki győztes.

Kunhalmi megszólalt: csak a vak nem látja, hogy a Borkai-ügy szálai összefonódnak a Fidesszel

HírHugó
-
  20.01.25 12:27 Vélemény

Két világ közötti választásról szól a vasárnapi időközi polgármester-választás Győrben, ahol a tisztább, korrupciómentes, szebb és gazdagabb utat Pollreisz Balázs, az ellenzéki összefogás jelöltje képviseli – hangoztatta az MSZP választmányi elnöke szombaton sajtótájékoztatón, a győr-moson-soproni megyeszékhelyen.   Kunhalmi Ágnes azt…

Kunhalmi: az ország változást szeretne, és a győriek sem maradhatnak ki ebből

PécsiStop
-
  20.01.25 12:02 Belföld

Két világ közötti választásról szól a vasárnapi időközi polgármester-választás Győrben, ahol a tisztább, korrupciómentes, szebb és gazdagabb utat Pollreisz Balázs, az ellenzéki összefogás jelöltje képviseli - hangoztatta az MSZP választmányi elnöke szombaton sajtótájékoztatón, a győr-moson-soproni megyeszékhelyen.

Debrecenbe költözik a Természettudományi Múzeum, Fehérvár polgármestere sok sikert kíván a városnak

Feol
-
  20.01.25 07:30 Megyei

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere a Népszavának azt nyilatkozta, tragikusan rossz döntésnek tartja a Természettudományi Múzeum Debrecenbe költöztetését, s bízik abban, a döntés még visszafordítható.

Ellenzékiek a jelöltjük mellett

Kisalföld
-
  20.01.24 13:20 Megyei

Pollreisz Balázs közös győri ellenzéki polgármesterjelölt sajtótájékoztatót tartott csütörtökön Karácsony Gergely budapesti főpolgármesterrel és Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármesterrel.