A győri fideszes jelölt és a folt

Városi Kurír
-
  20.01.24 19:55 Vélemény

Vasárnap polgármestert választanak a győriek, és megmondom őszintén, nem szívesen lennék a helyükben, mert régen alázták meg egy város polgárait úgy, mint ahogy Borkai Zsolt expolgármester tette velük, és régen nézték őket annyira ostobának, mint ahogy a Borkai utódjául kiszemelt fideszes teszi most, a választás előtt. A fideszes jelölt…

3 kapcsolódó hír

Gyengíteni az „Orbán-maffiát”

Magyar Hang
-
  20.01.25 14:02 Belföld

Vasárnap Győr szavaz: a szexbotrányba keveredett és utána lemondott Borkai Zsolt utódját választják meg a polgármesteri posztra. Pollreisz Balázs, az ellenzék jelöltje átvilágítást ígér, és hogy nem lesznek újabb csontvázak.

Tóth Bertalan: vasárnap kiderül, marad-e a „győri polip”, vagy tisztul végre a város közélete

PécsiStop
-
  20.01.25 12:36 Belföld

Vasárnap időközi polgármester-választást tartanak Győrben, ahol az őszi voksolás után a szexvideó-botránya ellenére is Borkai Zsolt nyert, de aztán lemondott. Az ellenzéki pártok közös jelöltje az MSZP-s Pollreisz Balázs, Tóth Bertalan szocialista pártelnök és Szakács László is támogatásáról biztosította az összellenzéki jelöltet.

Mit kell tudni a győri választásról? Itt mindent egy helyen megtudhatsz!

Ugytudjuk
-
  20.01.24 15:59 Megyei

Most vasárnap ismét polgármestert választanak a győri polgárok. Mit kell tudni a választásról? Hogy alakult a kampány? Ki mit ígér?