Kapcsolódó megyék

Faházak égnek Pécs szélén, gázpalackok is robbantak

Pécsi Újság
-
  20.01.23 11:46 Baleset-bűnügy

A tűzoltók hat gázpalackot is kihoztak az épületekből.  Több faház ég teljes egészében Pécs külterületén, a Pacca dűlőnél. A helyszínre kiérkezett városi hivatásos tűzoltók három vízsugárral oltják a lángokat. A munkálatok közben hat gázpalackot hoztak ki, amelyek közül kettő felrobbant.

5 kapcsolódó hír

Kigyulladt egy autó motortere egy diósdi lakóház garázsa előtt

Kigyulladt egy gépkocsi motortere egy lakóház mellett, a garázs előtt Diósdon, a Katicabogár utcában. A törökbálinti hivatásos tűzoltók egy vízsugárral fékezték meg a lángokat, amelyek nem terjedtek át a lakóházra és a garázsra. Az egység jelenleg visszahűti a jármű felforrósodott elemeit, valamint hőkamerás átvizsgálást végez.

Több faház gyulladt ki Pécsen, két gázpalack felrobbant

Bama
-
  20.01.23 11:45 Baleset-bűnügy

A tűzoltók hat gázpalackot is kihoztak az épületekből.

Több faház ég Pécs külterületén

Hírpress
-
  20.01.23 11:37 Baleset-bűnügy

Több faház ég teljes egészében Pécs külterületén, a Pacca dűlőnél. A helyszínre kiérkezett városi hivatásos tűzoltók három vízsugárral oltják a lángokat. A munkálatok közben hat gázpalackot hoztak ki, amelyek közül kettő felrobbant.

Melléképület gyulladt ki Hajdúszoboszlón

Debreceni Nap
-
  20.01.22 12:51 Baleset-bűnügy

Kedd hajnalban egy melléképületben ruhanemük és berendezési tárgyak égtek Hajdúszoboszlón, a Köteles úton. A hajdúszoboszlói és debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral avatkoztak be.

Most érkezett: több faház ég Pécs külterületén

Ripost
-
  20.01.23 14:15 Baleset-bűnügy

A helyi tűzoltók nagy erőkkel a helyszínre vonultak.