Borkai Zsolt 3 legnagyobb bűne Győr ellen

Ez a lényeg
-
  20.01.24 06:33 Baleset-bűnügy

Rengeteg hibát követett el Borkai Zsolt Győr város polgármestereként. Össze is szedtük a 3 legnagyobb bűnét a bukott Fidesz-csicskának.

6 kapcsolódó hír

Gyurcsánystop Győrben

Magyar Nemzet
-
  20.01.24 06:00 Baleset-bűnügy

Győr ismét választás előtt áll. A nyugat-dunántúli megyeszékhely korábbi polgármestere a magánéleti botránya miatt kénytelen volt lemondani, ezért hétfőtől új vezető áll a város élére.

Milliárdos csalás gyanúja miatt nyomoznak Győrben

HVG
-
  20.01.22 14:46 Baleset-bűnügy

Egy videó miatt egymást vádolja választási csalással a győri Fidesz és MSZP, de a lényegről nem beszélnek – írja a HVG hetilap.

Karácsony is beszállt a győri kampányba

Propeller
-
  20.01.23 20:03 Baleset-bűnügy

A vasárnap Győrben tartandó időközi polgármester-választáson a győriek olyan polgármestert válasszanak, aki új alapokra akarja helyezni a városvezetés és a győri polgárok viszonyát – hangoztatta Budapest főpolgármestere csütörtökön a győr-moson-soproni megyeszékhelyen Hódmezővásárhely polgármesterével és Győr közös ellenzéki…

Ellenzéki képviselő is beállt a fideszes jelölt mögé

24
-
  20.01.23 17:48 Baleset-bűnügy

Bárány István szerint ellenzéki polgármesterrel nem működne jól Győr.

Robbant az időközi kampánybomba: kiderült milliárdos csalás miatt nyomoznak a győri Fidesz fiókszervezeténél

HírHugó
-
  20.01.23 09:27 Baleset-bűnügy

Miközben dübörög az időközi polgármester választás kampánya Győrben, amit azért kellett kiírni, mert Borkai Zsolt, a botrányai miatt lemondani kényszerül. Most  az ügyészség megerősítette a HVG-nek, hogy a gyanú szerint közel egymilliárd forintot csalt el a Fidesszel együttműködő Lungo Drom egyik győri képviselője a romák közfoglalkoztatásával.…

Győri kampány: „a Fidesz politikai kalandorokat vásárol”

Klubrádió
-
  20.01.23 14:26 Választás

Vasárnap polgármester-választás Borkai Zsolt helyéért Győrben, az MSZP volt alelnöke beállt a Fidesz mellé, mi az ellenzéki jelöltet kérdeztük.