Össze fog dőlni a mezőgazdaság a méhészek nélkül

Agroinform
-
  20.01.23 11:27 Gazdaság

Méhészek nélkül össze fog dőlni a mezőgazdaság, ezért az Európai Uniónak tisztességes piaci feltételeket kell biztosítania nekik – közölte az Országos Magyar Méhészeti Egyesület elnöke szerdán az M1 aktuális csatornán.

6 kapcsolódó hír

Megkongatták a vészharangot a méhészek

Agrotrend
-
  20.01.24 12:23 Gazdaság

Tiltakoznak a méhészek Európában az olcsó kínai méz, valamint a környezeti károk és vegyszerek miatt. Az Országos Magyar Méhészeti Egyesület elnöke szerint méhészek nélkül össze fog dőlni a mezőgazdaság, ezért az Európai Uniónak tisztességes piaci feltételeket kell biztosítania nekik.

Megszólalt a szakember: itt már a méhészek életben maradása a tét

Agrárszektor
-
  20.01.24 09:30 Állatvilág

Komoly oka van annak, hogy januárban tiltakozni fognak a méhészek több európai országban is. A háttérben az olcsó kínai méz, valamint a környezeti károk és vegyszerek állnak, ugyanakkor szükség van arra, hogy az Európai Uniónak tisztességes piaci feltételeket kell biztosítson a szakemberek számára. A tüntetések célja emellett, hogy az…

Nem véletlenül kongatják a vészharangot, figyelmeztet a szakember

Infostart
-
  20.01.24 06:03 Gazdaság

Az Országos Magyar Méhészeti Egyesület elnöke szerint méhészek nélkül össze fog dőlni a mezőgazdaság, ezért az Európai Uniónak tisztességes piaci feltételeket kell biztosítania nekik.

Méhészek nélkül bedől az agrárium

Gondola
-
  20.01.23 13:51 Mezőgazdaság

Méhészek nélkül össze fog dőlni a mezőgazdaság, ezért az Európai Uniónak tisztességes piaci feltételeket kell biztosítania nekik

Méhészeti egyesület: össze fog dőlni a mezőgazdaság a méhészek nélkül

Kanizsa Újság
-
  20.01.24 13:00 [N/A]

Tizenöt éve kezdett el beáramlani Ázsiából az olcsó "műméz", amely azt eredményezte, hogy az Egyesült Államok méhészeteinek csak a negyede maradt fenn. Amerika ezért büntetővámot szabott ki a kínai mézre, és ezzel stabilizálta a mézpiacát.

Apokalipszisre figyelmeztetnek a méhészek: sürgősen változtatni kéne

HelloVidék
-
  20.01.24 08:33 Gazdaság

Európa-szerte tüntetnek, arra akarják felhívni a figyelmet, hogy méhészek nélkül össze fog dőlni a mezőgazdaság. Azt akarják elérni, hogy az Európai Unió tisztességes piaci feltételeket biztosítson nekik. A szakember szerint az európaiak egy dolgot tudnak tenni: európai mézet kell vásárolniuk.