Megromlott kapcsolatok vezettek bűncselekményekhez

Beol
-
  20.01.23 14:47 Baleset-bűnügy

Egy békéscsabai férfi volt élettársa házában rongált, egy csökmői férfi pedig zaklatta a tőle válófélben lévő feleségét. A rendőrség az ügyek vizsgálatát befejezte.

6 kapcsolódó hír

Lekéste a buszt, szétrúgta a megállót

PécsiStop
-
  20.01.24 12:31 Baleset-bűnügy

Rongálás elkövetése miatt nyomozott a Komlói Rendőrkapitányság egy 27 éves mecseknádasdi férfi ellen, akinek elgurult a gyógyszere, mikor lekéste a buszt.

Az ex-ek csatája – rongálás és zaklatás ügyei kerültek az ügyészségre

Behír
-
  20.01.23 16:47 Baleset-bűnügy

Egy békéscsabai férfi volt élettársa házában rongált, egy csökmői férfi pedig zaklatta a tőle válófélben lévő feleségét. A rendőrség az ügyek vizsgálatát befejezte.

Megromlott kapcsolatokból bűncselekmény

Police
-
  20.01.23 14:29 Baleset-bűnügy

Megromlott kapcsolatokból bűncselekmény Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 01. 23., cs - 14:29 Egy békéscsabai férfi volt élettársa házában rongált, egy csökmői férfi pedig zaklatta a tőle válófélben lévő feleségét. A rendőrség az ügyek vizsgálatát befejezte.

Lekéste a buszt, szétverte a megállót

Pécsi Újság
-
  20.01.24 09:15 Baleset-bűnügy

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki megrongált egy buszmegállót Mecseknádasdon.    Rongálás elkövetése miatt nyomozott a Komlói Rendőrkapitányság egy 27 éves mecseknádasdi férfi ellen. A fiatalember 2019. november 22-én az éjszakai órákban megrongált egy buszmegállót Mecseknádasdon, és…

Megromlott kapcsolatokból bűncselekmény

Egy békéscsabai férfi volt élettársa házában rongált, egy csökmői férfi pedig zaklatta a tőle válófélben lévő feleségét. A rendőrség az ügyek vizsgálatát befejezte. Rongálás és zaklatás vétségek miatt indult nyomozások iratait továbbította a rendőrség a napokban az ügyészségre. Mindkét esetben magánéleti problémák, megromlott kapcsolatok…

Ideges lett, mert lekéste a buszt, aztán rongálni kezdett

Bama
-
  20.01.23 16:45 Baleset-bűnügy

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki megrongált egy buszmegállót Mecseknádasdon.