Három napig az lesz a téma, miért kell mennie Trumpnak

Privátbankár
-
  20.01.23 07:51 Külföld

Megkezdődött az impeachment érdemi része, a demokraták szerint Trump visszaélt a hatalmával és a nemzetbiztonságot kockáztatta.

7 kapcsolódó hír

"Az elnök talán tényleg elkövetett valami nagyon helytelen dolgot"

Napi
-
  20.01.23 21:46 Külföld

Az impeachment-menedzserek demokrata csoportjának vezetője, Adam Schiff beszéde elbizonytalanított egyes republikánus szenátorokat -mondta csütörtöki sajtókonferenciáján Chuck Schumer, a szenátus kisebbségben lévő demokrata párti frakciójának vezetője.

Trump visszaélt a hatalmával?

ProfitLine
-
  20.01.24 00:20 Külföld

Donald Trump állítólagos hatalommal történő visszaélését részletezték a demokraták az amerikai elnök elleni alkotmányos felelősségre vonási eljárás (impeachment) szenátusi tárgyalásának harmadik napján, csütörtökön.

Impeachment: megkezdődött a demokraták érveinek előterjesztése

Propeller
-
  20.01.23 07:02 Külföld

Szerdán, helyi idő szerint kora délután megkezdődött a Donald Trump amerikai elnök elleni alkotmányos felelősségre vonási eljárás (impeachment) szenátusi tárgyalásának érdemi része. A folyamatot Adam Schiff, a képviselőház hírszerzési bizottságának elnöke és a házelnök által kinevezett impeachment-menedzserek csoportjának vezetője…

Heves vitával indult Trump ügye

Infostart
-
  20.01.23 14:29 Külföld

Megkezdődött a Donald Trump amerikai elnök elleni alkotmányos felelősségre vonási eljárás (impeachment) szenátusi tárgyalásának érdemi része. A demokraták három napon keresztül érvelhetnek vádjaik mellett.

Trump tanúskodni akart

Magyar Nemzet
-
  20.01.23 06:44 Külföld

Szeretne, de jogászcsapatának szót fogadva mégsem vesz részt az ellene zajló alkotmányos felelősségrevonási eljárás, az impeachment szenátusi tárgyalásán az amerikai elnök.

Küldetés: Trump eltávolítása minden áron!

Hetek
-
  20.01.23 10:24 Külföld

Donald Trumpot hamarabb akarták kilökni a politikából, minthogy rendesen belefoghatott volna. A megbuktatási terv most az impeachment Szenátus előtti eljárásában minden korábbinál erőteljesebben dübörög. Érdemes azonban visszatekintenünk az előzményekre is.

Megkezdődött a demokraták érveinek előterjesztése a Trump elleni vádakkal kapcsolatban

hirado.hu
-
  20.01.22 20:36 Külföld

Adam Schiff az amerikai történelem felidézésével kezdte beszédét.