Lagarde: az EKB nem kapcsol robotpilótára a felülvizsgálat idején sem

GazdaságPortál
-
  20.01.24 12:04 Külföld

Nem kapcsol robotpilótára az Európai Központi Bank (EKB) kormányzótanácsa monetáris politikai stratégiája felülvizsgálatának idejére, monetáris politikája nem lesz statikus a következő 12 hónapban sem – figyelmeztetett Christine Lagarde, az euróövezeti jegybank elnöke a Bloomberg televíziónak Davosban adott nyilatkozatában. “Nem érdemes a…

5 kapcsolódó hír

Már az EKB is a klímavédelem miatt aggódik

Piac és Profit
-
  20.01.24 10:57 Tudomány

A klímavédelem fontosságát hangsúlyozta és óva intett a tétlenségtől Christine Lagarde, az Európai Központi Bank elnöke sajtótájékoztatóján, amelyen az euróövezeti jegybank kormányzótanácsainak döntését ismertette.

Fontos döntések előtt áll az EKB, ma árulnak el részleteket

Portfolio
-
  20.01.23 13:51 Gazdaság

A várakozásoknak megfelelően nem változtatott csütörtökön a kamatkondíciókon az Európai Központi Bank (EKB). Ugyanakkor bejelentették, hogy elkezdődött a monetáris politika stratégiai felülvizsgálata, mellyel kapcsolatban Christine Lagarde árulhat el részleteket délutáni sajtótájékoztatóján.

Elkezdődött: mindent felforgat az európai jegybank

Napi
-
  20.01.23 16:27 Külföld

Hivatalosan is bejelentette 16 éve változatlan stratégiájának felülvizsgálatát az Európia Központi Bank. Nem tudni, hogy mi lesz benne, Christine Lagarde jegybankelnök annyit árult csak el, hogy bármihez és mindenhez kész hozzányúlni a kormányzótanács, ha attól hatékonyabban tud eleget tenni megbízatásának.

Az EKB nem változtatott az irányadó kamatán

Az Üzlet
-
  20.01.23 14:40 Gazdaság

Nem változtatott az irányadó kamaton az Európai Központi Bank kormányzótanácsa csütörtöki ülésén.

Nem változtatott az irányadó kamaton az EKB

TőzsdeFórum
-
  20.01.23 16:30 Életmód

Az EKB elindítja monetáris politikai stratégiájának felülvizsgálatát.