Vagyóczky Tibor kapja az Európai Operatőr Szövetség díját

Magyar Nemzet
-
  20.01.21 22:25 Kultúra

Az idén 89. születésnapját ünneplő Vagyóczky Tibor operatőr veheti át az Európai Operatőr Szövetség (Imago) The Imago International Tribute Award díját, amelyet a Iii. Kovács László és Zsigmond Vilmos Operatőr Verseny gáláján adnak át február 7-én Budapesten, a Pesti Vigadóban.

10 kapcsolódó hír

Vagyóczky Tibor kapja az Európai Operatőr Szövetség díját

Médiapiac
-
  20.01.22 08:54 Kultúra

Az idén 89. születésnapját ünneplő Vagyóczky Tibor operatőr veheti át az Európai Operatőr Szövetség The IMAGO International Tribute Award díját - írja az MTI.

Vagyóczky Tibor, a legjobb szemű magyar, majd meglátjuk!

Életforma
-
  20.01.22 20:05 Életmód

A III. Kovács László és Zsigmond Vilmos Operatőr Verseny díjátadó gálán az idén 89. születésnapját ünneplő magyar operatőr, Vagyóczky Tibor Hsc veheti át az Európai Operatőr Szövetség, az Imago „The Imago International Tribute Award” díját. Idén először aranygyűrűt is adományoznak, melyet kiemelkedő szakmai munkájuk alapján…

Vagyóczky Tibor operatőr rangos európai díjat kapott

Librarius
-
  20.01.22 11:59 Film

Az idén 89. születésnapját ünneplő Vagyóczky Tibor operatőr veheti át az Európai Operatőr Szövetség (Imago) The Imago International Tribute Award díját, amelyet a Iii. Kovács László és Zsigmond Vilmos Operatőr Verseny gáláján adnak át február 7-én Budapesten, a Pesti Vigadóban. A Magyar Operatőrök Társasága és a Magyar Operatőrök…

Zsolt László vehette át idén a Tüke-díjat

Bama
-
  20.01.21 20:40 Belföld

Ünnepélyes keretek között adták át kedd este a Xvii. Tüke-díjat. A rangos elismerést egy pécsi vezérigazgató kapta, de civil szervezetet és kutatót is kitüntettek.

Átadták Debrecen kulturális díjait

hirado.hu
-
  20.01.22 19:21 Életmód

A város számára közeli ünnep a magyar kultúra napja.

Vagyóczky Tibor kapja az Európai Operatőr Szövetség díját

Origo
-
  20.01.21 12:08 Film

Az operatőr a Kovács László és Zsigmond Vilmos Operatőr Verseny díjátadó gálán részül a rangos elismerésben.

Vagyóczky Tibor kapja az Európai Operatőr Szövetség díját

kultura.hu
-
  20.01.22 11:00 Film

A 89 éves operatőr veheti át a The IMAGO International Tribute Award díjat, amelyet a III. Kovács László és Zsigmond Vilmos Operatőr Verseny gáláján adnak át február 7-én a Pesti Vigadóban.

A magyar kultúra ünnepén

Duol
-
  20.01.22 10:00 Kultúra

A magyar kultúra napján, ma este 18 órától ünnepélyes keretek között, a helyi evangélikus templomban adják át a város legrangosabb kulturális elismerését, a Pro Cultura Intercisae díjat. A rendezvényen ezúttal a Magyar Örökség és a Budapest Márka-díjas Szent Efrém Férfikar lép fel.

Zsolt László a friss Tüke-díjas, a rendkívüli tehetségé, Szabó Attiláé az ifjúsági díj - Képgaléria!

Pécsi Újság
-
  20.01.21 21:29 Megyei

Kedden este a Dóm Kőtárban adták át a Tüke-díjat. A Tüke Alapítvány a pécsi polgárok ajánlásának figyelembe vételével úgy döntött, idén a Multi Alarma alapítója, Zsolt László kapja a rangos elismerést. Az Ifjúsági Tüke-díjat Szabó Attilának ítélték. A civil szervezet részére adományozott elismerő oklevelet és emlékérmet az idén 45 éve alapított Péc