Ez vár a bántalmazottakra Budapesten

NLC
-
  20.01.22 15:20 Választás

100 nappal az őszi önkormányzati választások után, Ferencvárosban hamarosan üresen álló önkormányzati lakások is segítik a családon belüli erőszak menekülő áldozatait. Most megkérdeztük a többi budapesti önkormányzatot: ők mit tesznek az áldozatokért? Körképünk első része következik, a második rész csütörtökön olvasható.

4 kapcsolódó hír

Különleges esemény lesz Budapesten 100 nappal a Giro-rajt előtt

Origo
-
  20.01.21 21:05 Sport

Sztárparádé a Városligeti Műjégpályán jövő hét csütörtökön - nem csak kerékpárosoknak.

Giro d’Italia – emlékkövet avattak Hévízen

hírbalaton
-
  20.01.22 14:28 Belföld

Európa egyik legnagyobb kerékpáros körversenye, a Giro d’Italia magyarországi szakaszának részhajrá területe lesz Hévíz. Az esemény előtt alig több mint 100 nappal jelképesen kijelölte a rajtvonalat, és a rendezvény előtt tisztelgő emlékkövet leplezett le a Széchenyi utcában Papp Gábor, Hévíz város polgármestere és Révész…

Giro: rózsaszín fények éjszakája száz nappal a rajt előtt

NSO
-
  20.01.21 20:10 Sport

Jövő csütörtökön, száz nappal a Giro dItalia országúti kerékpáros körverseny magyarországi „nagy rajtja” (Grande Partenza) előtt rózsaszín díszkivilágítást kapnak a rajt- és célvárosok, valamint elindul a Nemzeti Sportügynökség önkéntes programja.

Giro d'Italia: rózsaszín fények éjszakája és önkéntes program

Turizmus.com
-
  20.01.21 19:51 Utazás

Jövő csütörtökön, száz nappal a Giro d'Italia magyarországi „nagy rajtja” előtt rózsaszín díszkivilágítást kapnak a rajt- és célvárosok és elindul a Nemzeti Sportügynökség önkéntes programja.