"Igazságtalan a hálapénzzel kapcsolatos javaslat"

HáziPatika
-
  20.01.20 04:33 Egészség

Az orvosokra nézve etikátlannak és igazságtalannak tartja az orvoskamara hálapénzre vonatkozó javaslatát Cser Ágnes, Magyarországi Munkavállalók Szociális és Egészségügyi Ágazatban Dolgozók Demokratikus Szakszervezetének (MSZ EDDSZ) elnöke.

3 kapcsolódó hír

Több párt is követheti a Fideszt, ha távozik az Európai Néppártból

Gondola
-
  20.01.20 22:45 Belföld

Egy centiméterre volt a Fidesz attól, hogy kilépjen az Európai Néppártból – mondta Orbán Viktor a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken, miután előző nap az Európai Parlament a néppárti képviselők szavazatainak segítségével a jogállamiság magyarországi és lengyelországi helyzetéről szóló határozatot fogadott el.

Az orvosok döntsék el, hogy börtönbe menjen-e a beteg a hálapénz miatt

Blikk
-
  20.01.20 15:14 Belföld

Először nem a minisztériumnak, hanem az orvosoknak kellene egyetérteniük a hálapénz kriminalizálásában - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) egészségügyért felelős államtitkára a Magyar Orvosi Kamara (MOK) legújabb javaslatára reagálva hétfőn a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország című műsorában.

Cser Ágnes ismét a MOK javaslatáról

MedicalOnline
-
  20.01.20 05:49 Gazdaság

A hálapénz büntetése megrontaná az orvos és beteg közötti bizalmi kapcsolatot, ami nélkülözhetetlen a tisztességes gyógyításhoz.