Brexit – Az új bevándorlási szabályozás az embert nézi, nem az útlevelet

888
-
  20.01.20 19:40 Külföld

A brit EU-tagság megszűnése (Brexit) után tervezett új bevándorlási szabályozás az embert helyezi előtérbe, nem az útlevelet – mondta hétfőn Boris Johnson brit miniszterelnök.

9 kapcsolódó hír

Ha a Fidesz kilép a néppártból, mások is követhetik

Lokál
-
  20.01.21 09:10 Külföld

Ha olyan helyzet állna elő, hogy a Fidesz kénytelen kilépni az Európai Néppártból, akkor nem biztos, hogy egyedül tenné ezt - mondta Pócza István, az Alapjogokért Központ vezető elemzője kedd reggel az M1 aktuális csatornán.

Miért tart Boris Johnson a skóciai népszavazástól?

ProfitLine
-
  20.01.20 10:30 Külföld

Boris Johnson brit miniszterelnök joggal tart az újabb skóciai függetlenségi népszavazástól, hiszen az bizonytalanná teheti a brit államszövetség sorsát - mondta Frank Tibor külpolitikai elemző hétfőn az M1 aktuális csatornán.

Brexit: megkapta az első ütéseket Johnson, ami a kinti magyaroknak is fontos

Portfolio
-
  20.01.21 09:01 Külföld

Hétfőn három helyen is leszavazta a brit felsőház (Lordok Háza) a Boris Johnson kormányfő által az alsóházon már átvitt Brexit-törvényt, így megkapta az első három szimbolikus ütését a miniszterelnök.

Tájékoztató napot tart a Nemzeti Filmintézet

Médiapiac
-
  20.01.20 12:43 Külföld

Öt filmes hiányszakma képzését támogatja a Nemzeti Filmintézet, a részletekről február 6-án tájékoztató napot tart az intézmény - hangzott el hétfőn az M1 aktuális csatornán.

Boris Johnsonnak van félnivalója a skótoktól

Propeller
-
  20.01.20 09:04 Külföld

Boris Johnson brit miniszterelnök joggal tart az újabb skóciai függetlenségi népszavazástól, hiszen az bizonytalanná teheti a brit államszövetség sorsát – mondta Frank Tibor külpolitikai elemző. Hozzátette: valószínűleg a Brexitet gazdasági szempontból megsínyli Nagy-Britannia, így nem meglepő, hogy a skótok népszavazást akarnak. Skócia…

Johnson: az új bevándorlási szabályozás “az embert nézi, nem az útlevelet”

Debreceni Nap
-
  20.01.20 23:49 Külföld

A brit EU-tagság megszűnése (Brexit) után tervezett új bevándorlási szabályozás “az embert helyezi előtérbe, nem az útlevelet” – mondta hétfőn Boris Johnson brit miniszterelnök. Johnson a Londonban rendezett brit-afrikai befektetési csúcsértekezleten kijelentette: az új rendszer a jelenleginél igazságosabb lesz és egyenlőbb elbírálást…

A konzervatív jobboldal - illiberális

Origo
-
  20.01.20 09:27 Külföld

Egy világhírű filozófusnő Boris Johnson brit miniszterelnök sikerei apropóján értékeli az illiberalizmust.

Brexit – Szakértő: Boris Johnson joggal tart az újabb skóciai népszavazástól

Közszolgálat
-
  20.01.20 07:12 Külföld

Boris Johnson brit miniszterelnök joggal tart az újabb skóciai függetlenségi népszavazástól, hiszen az bizonytalanná teheti a brit államszövetség sorsát – ...