Életét vesztette egy kiskorú Csíkszereda és Csomortán között

Székelyhon
-
  20.01.18 10:15 Határtalan

Közúti balesetben vesztette életét egy kiskorú szombat reggel Csíkszereda és Csíkcsomortán között.A Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság első tájékoztatása szerint a tragédia 8 óra 25 perckor történt: egy járművezető autója kisodródott a 123E jelzésű megyei úton, majd a védőkorlátnak csapódott. Az ütközésben egy 11 éves kiskorú utas…

5 kapcsolódó hír

Elfogták a sofőrt, aki halálra gázolt egy nőt Salgótarjánban

Parameter
-
  20.01.18 07:32 Baleset-bűnügy

Dankóné Nagy Éva elmondta: a 34 éves férfi ittasan vezetett, majd a Rákóczi úton elütött egy gyalogost. Járművével megállás és segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt - tette hozzá. A rendőrök a sofőrt elfogták, előállították, és gyanúsítottként kihallgatták, majd intézkedtek őrizetbe vételéről. A rendőrség ittas állapotban elkövetett, halált o

A szélvédőjébe szorult áldozatával menekült el a helyszínről egy gázoló Kőbányán

Népszava
-
  20.01.17 13:08 Baleset-bűnügy

Éppen arra járt egy munkába tartó rendőr, így gyorsan meglett a tettes. Az áldozat súlyos sérüléseket szenvedett.

Négy autó karambolozott az Egyetem sugárúton

Debreceni Nap
-
  20.01.16 19:58 Baleset-bűnügy

Négy személyautó karambolozott kicsivel este 7 előtt Debrecenben, az Egyetem sugárúton. Információink szerint személyi sérülés nem történt, a rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Halálra gázoltak egy gyalogost Soroksár felsőnél

Ittlakunk
-
  20.01.17 10:41 Baleset-bűnügy

A BRFK tájékoztatása szerint január 17-én nem sokkal reggel 6 óra előtt egy autó elütött egy 68 éves nőt a Grassalkovich út 31. szám előtt. A balesetben a gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Szélvédőjébe szorult gyalogossal hajtott el egy baleset helyszínről egy budapesti autós

Noizz
-
  20.01.17 13:57 Baleset-bűnügy

Egy zebrán elütött és az autó szélvédőjébe szorult emberrel együtt hagyta el a helyszínt egy gázoló a fővárosban - közölte a rendőrség pénteken a honlapján.