Eladták a kormány kedvenc energiakereskedő cégének 20 százalékát

HVG
-
  20.01.16 14:45 Gazdaság

A Keppel Infrastructure 20 százalékos részesedést szerzett a svájci székhelyű MET Csoportban; a stratégiai partnerség célja, hogy közösen vásároljanak energetikai eszközöket az európai piacon – közölte a MET Csoport csütörtökön az MTI-vel.

5 kapcsolódó hír

Lezárult a tranzakció, 20 százalékos részesedést szerzett a szingapúri cég a MET-ben

Portfolio
-
  20.01.16 12:41 Gazdaság

A Keppel Infrastructure a 2019. december 5-i bejelentés után ma sikeresen lezárta a tranzakciót, amellyel 20 százalékos részesedést szerzett a svájci székhelyű MET Csoport európai energiavállalatban. A két cég stratégiai partnerségre lép, és közös befektetésekre készül elsősorban az európai energetikai infrastruktúra területén.

A Keppel Infrastructure 20 százalékos részesedést szerzett a MET Csoportban

GazdaságPortál
-
  20.01.16 13:27 Gazdaság

A Keppel Infrastructure 20 százalékos részesedést szerzett a svájci székhelyű MET Csoport európai energiavállalatban; a stratégiai partnerség célja, hogy közösen vásároljanak energetikai eszközöket az európai piacon – közölte a MET Csoport csütörtökön az MTI-vel. A tranzakció január 16-án zárult, a hatóságok, többek között az Európai Bizottság…

A magyar gázipari óriásba szingapúriak vásárolták be magukat

Napi
-
  20.01.16 13:33 Belföld

A Keppel Infrastructure sikeresen lezárta azt a tranzakciót, amellyel 20 százalékos részesedést szerzett a svájci székhelyű MET Csoport európai energiavállalatban - adta hírül a MET. A két cég közti stratégiai partnerségből elsősorban az európai energetikai infrastruktúra fejlesztését várják.

20 százalékos részesedést szerzett a MET Csoportban a Keppel Infrastructure

ProfitLine
-
  20.01.17 10:30 Gazdaság

A Keppel Infrastructure 20 százalékos részesedést szerzett a svájci székhelyű MET Csoport európai energiavállalatban; a stratégiai partnerség célja, hogy közösen vásároljanak energetikai eszközöket az európai piacon - közölte a MET Csoport csütörtökön az MTI-vel.

Részesedést szerzett a Keppel a MET Csoportban

TőzsdeFórum
-
  20.01.16 15:00 Gazdaság

A Keppel Infrastructure 20 százalékos részesedést szerzett a MET Csoportban.