Történelmet írtak cirkuszban

Lokál
-
  20.01.15 11:06 Belföld

Ifjabb Richter József és Merrylu Richter nyerte a Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál Arany Pierrot-díját.

5 kapcsolódó hír

Kihelyezett osztály Pekingben

Magyar Nemzet
-
  20.01.16 06:55 Kultúra

A képzésről a 13. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztiválra Budapestre érkezett Sun Lilit, a China National Acrobatic Troupe kreatívigazgatóját kérdeztük.

Ismét Budapestre figyelt a cirkuszi világ

Womagic
-
  20.01.16 06:34 Életmód

„Budapest a nemzetközi cirkuszi világ figyelmének középpontjába került” – mondta a kultúráért felelős államtitkár a XIII. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztiválról. Hétfő este fejeződött be a XIII. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál, melynek sikeréről Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár azt mondta, hogy a Cirkuszfesztiválon mintegy 50…

Varázslatos ügyességgel nyerték meg a cirkuszfesztivált

BorsOnline
-
  20.01.15 10:30 Színes

Ifj. Richter József és felesége Merrylu, valamint a Kínai Nemzeti Akrobatacsoport vehette át a legjobb produkcióért járó Arany Pierrot- díjat a XIII. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztiválon.

Az anyatejjel szívta magába artista tudását az aranydíjas ifj. Richter József- exkluzív interjú

LikeBalaton
-
  20.01.16 09:50 Megyei

Ifjabb Richter József és felesége, Merrylu Richter nyerte a Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál Arany Pierrot-díját. A Pas de deux – Balett lóháton című produkciójukat felállva tapsolta a közönség. A világszámot nyáron Balatonlellén is láthatjuk majd.

Cirkuszfesztivál – Kínai és magyar győztesek az idei fesztiválon

Közszolgálat
-
  20.01.15 08:22 Külföld

Az ifj. Richter József-Merrylu Richter magyar akrobatapáros, valamint a kínai China National Acrobatic Troup nyerte a XIII. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivált ...