Népszavazást tartanának a nyugdíjakról

HVG
-
  20.01.14 08:25 Választás

Az Országos Nyugdíjas Parlament már be is adta a népszavazási kérdéseit a Nemzeti Választási Bizottsághoz hitelesítésre.

13 kapcsolódó hír

Népszavazást kezdeményeznek a nyugdíjasok

ATV
-
  20.01.14 07:40 Belföld

Az időskori létbiztonság növelése, a nyugdíjasok kiszolgáltatottságának csökkentése és a társadalmi megbecsülésük biztosítása érdekében országos népszavazást kezdeményez az Országos Nyugdíjas Parlament - írja az Infostart.

Népszavazást akarnak a magyar nyugdíjakról

Mutatjuk, milyen kérdéseket nyújtottak be hitelesítésre a Nemzeti Választási Bizottsághoz.

Figyelem: szavazhatunk a nyugdíjról!

Propeller
-
  20.01.14 07:22 Választás

A törvényhozást arra szeretnék rávenni, hogy hozza létre az Idősek Jogainak Biztosa intézményét. Népszavazást kezdeményeznek a nyugdíjrendszer reformja kapcsán, az Országos Nyugdíjas Parlament kezdeményezte az eljárást. A lehetséges kérdéseket már be is nyújtották a Nemzeti Választási Bizottsághoz hitelesítésre. A benyújtott négy…

Itt a parlamenti döntés: jöhet a népszavazás! Több millió nyugdíjas sorsa a tét

Pénzcentrum
-
  20.01.13 12:30 Gazdaság

A magyar emberek kezébe adná a döntést a Nyugdíjas Parlament, már be is nyújtották a Választási Bizottsághoz azt a négy kérdést, melyekről népszavazást kezdeményeztek. Most olvasóink is elmondhatják a véleményüket. Az Országos...

Népszavazást akarnak a nyugdíjakról

Napi
-
  20.01.14 07:56 Belföld

Az időskori létbiztonság növelése, a nyugdíjasok kiszolgáltatottságának csökkentése és a társadalmi megbecsülésük biztosítása érdekében országos népszavazást kezdeményez az Országos Nyugdíjas Parlament.

Népszavazás jöhet nyugdíjügyben

Infostart
-
  20.01.14 05:40 Választás

Már be is nyújtották a nyugdíjrendszer reformját célzó kérdéseket a Nemzeti Választási Bizottsághoz hitelesítésre.

Népszavazást akarnak a nyugdíjakról

Hírklikk
-
  20.01.14 14:50 Belföld

Az időskori létbiztonság növelése, a nyugdíjasok kiszolgáltatottságának csökkentése és társadalmi megbecsülésük biztosítása érdekében, országos népszavazást kezdeményez az Országos Nyugdíjas Parlament – derül ki a szervezet közleményéből.

Népszavazást kedvezmények a nyugdíjrendszerről

Debmedia
-
  20.01.14 10:57 Gazdaság

Az Országos Nyugdíjas Parlament kezdeményezte azt az eljárást ami a nyugdíjrendszer reformját sürgeti. A lehetséges kérdéseket már be is nyújtották a Nemzeti Választási Bizottsághoz hitelesítésre. benyújtott négy kérdés az időskori létbiztonság növelése, a nyugdíjasok kiszolgáltatottságának csökkentése és a társadalmi megbecsülésük…

Népszavazást kezdeményeztek jogaikért és helyzetük javításáért a nyugdíjasok

168 Óra Online
-
  20.01.14 10:27 Belföld

Az időskori létbiztonság növelése, a nyugdíjasok kiszolgáltatottságának csökkentése és a társadalmi megbecsülésük biztosítása érdekében országos népszavazást kezdeményez az Országos Nyugdíjas Parlament - derül ki a szervezet közleményéből.

Népszavazás jöhet nyugdíjügyben

VG
-
  20.01.14 09:45 Gazdaság

Benyújtották a nyugdíjrendszer reformját célzó kérdéseket a Nemzeti Választási Bizottsághoz hitelesítésre.

Népszavazás lehet a nyugdíjakról

Ugytudjuk
-
  20.01.14 09:48 Megyei

A nyugdíjrendszer reformját célzó kérdéseket nyújtottak be a Nemzeti Választási Bizottsághoz.

Ez a tervezett nyugdíj-ügyi népszavazás 5 benyújtott kérdése

Városi Kurír
-
  20.01.14 07:30 Vélemény

Az időskori létbiztonság növelése, a nyugdíjasok kiszolgáltatottságának csökkentése és a társadalmi megbecsülésük biztosítása érdekében országos népszavazást kezdeményez az Országos Nyugdíjas Parlament. A népszavazás céljai: A Nemzeti Választási Bizottsághoz – előzetes hitelesítés céljából – benyújtott négy kérdés célja,  az…

Elképesztő fordulat jöhet idehaza nyugdíjügyben: ez tényleg mindenkit érint!

Blikk
-
  20.01.14 07:07 Választás

Népszavazást kezdeményeznek a nyugdíjrendszer reformja kapcsán – az Országos Nyugdíjas Parlament kezdeményezte az eljárást. A lehetséges kérdéseket már be is nyújtották a Nemzeti Választási Bizottsághoz hitelesítésre.