A DK keményen beleszállt Matolcsyba

ATV
-
  20.01.14 12:07 Belföld

Matolcsy György, a Nemzeti Bank elnöke publicisztikájában kritizálta a kormány lakáspolitikáját. Matolcsy szerint a kormány intézkedési miatt elszállt lakásárak gerjesztik az inflációt. A DK szerint azonban téved a jegybankelnök.

7 kapcsolódó hír

Bánki Erik így reagált Matolcsy lakáspolitikát érintő kritikájára

ATV
-
  20.01.14 15:33 Belföld

A fideszes politikust sajtótájékoztatóján kérdezték, mit szól a jegybankelnök kijelentéséhez, miszerint a magyar gazdaságpolitika egyik gyenge pontja a lakáspolitika, ahol „minden jószándék végül fordítva sül el”.

Visszaszólt a Pénzügyminisztérium Matolcsy Györgynek

Napi
-
  20.01.14 19:56 Otthon

A Pénzügyminisztérium reagált a jegybankelnök szavaira, miszerint "a magyar gazdaságpolitika egyik gyenge pontja a lakáspolitika, ahol minden jószándék végül fordítva sül el" - írta az atv.hu.

Fidesz: meg kell vitatni Matolcsy lakáspolitkára vonatkozó javaslatait

Blikk
-
  20.01.14 20:08 Belföld

A tárca mellett több párt is reagált Matolcsy György szavaira, miszerint a magyar gazdaságpolitika egyik gyenge pontja a lakáspolitika.

Matolcsy: Kudarc a kormány lakáspolitikája

Klubrádió
-
  20.01.14 14:48 Vélemény

Kíméletlenül kritizálja a jegybank elnöke az úgynevezett lakáspolitikát, amely száguldó inflációt okozott a piacon. Szerinte minden, amit akartak, fordítva sült el.

Matolcsy: Csődöt mondott a magyar lakáspolitika!

OLKT
-
  20.01.15 11:14 Gazdaság

„Miért is ne vallhatnánk be, hogy a magyar gazdaságpolitika egyik gyenge pontja a lakáspolitika, ahol minden jószándék végül fordítva sül el: siker helyett kudarcot szül?” – kezdődik Matolcsy György jegybankelnök írása a novekedes.hu-n. Matolcsy György szerint fenntarthatatlan a lakáspolitikai és ingatlanpiaci helyzet. „Kizárólag a kereslet élénkít

A kormány még ragaszkodik kudarcos lakáspolitikájához, de az már nem tartható sokáig

Népszava
-
  20.01.15 10:30 Gazdaság

Eseti parlamenti bizottság felállítását indítványozza egy ciklusokon átívelő, konszenzusos lakáspolitikai koncepció kidolgozása érdekében a Párbeszéd – jelentette be Kocsis-Cake Olivio, a párt országgyűlési képviselője Matolcsy György jegybankelnök hétfői, a kormány lakáspolitikáját erősen kritizáló publicisztikájára reagálva. A Magyar…

Matolcsy kudarcról beszél

Borsod24
-
  20.01.14 15:21 Megyei

Miért is ne vallhatnánk be, hogy a magyar gazdaságpolitika egyik gyenge pontja a lakáspolitika, ahol minden jószándék végül fordítva sül el: siker helyett kudarcot szül?” – kezdődik Matolcsy György jegybankelnök írása a Növekedés.hu-n. Matolcsy György szerint Fenntarthatatlan a lakáspolitikai és ingatlanpiaci helyzet. Kizárólag a kereslet…