Baleset a Flórián téren, üzemanyag folyt az útra

HVG
-
  20.01.14 18:17 Baleset-bűnügy

A felüljáró alatt ütközött össze két jármű. Eléggé beállt a forgalom.

6 kapcsolódó hír

Felborult egy autó Dad közelében

Propeller
-
  20.01.15 08:43 Baleset-bűnügy

A Császár felé vezető úton történt a baleset. Árokba hajtott és felborult egy személyautó Dad közelében, a Császár felé vezető úton. A jármű a tetején állt meg. Ketten utaztak benne, ők a saját erejükből kiszálltak. Az oroszlányi önkormányzati és a császári önkéntes tűzoltók végzik a műszaki mentést a baleset helyszínén, ahol teljes szélességében l

Felborult egy kamion az M1-esen

Győr Plusz
-
  20.01.15 13:25 Baleset-bűnügy

Árokba borult egy kamion az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, Bőny térségében, az M19-es felhajtójánál. A jármű a tetején áll, egy ember nem tud kiszállni belőle. A műszaki mentést végző győri hivatásos tűzoltók áramtalanítják a gépkocsit és megszüntetik az üzemanyagfolyást.

Két autó karambolozott a 445-ösön Kecskemétnél

Két gépkocsi ütközött össze a 445-ös út 5-ös kilométerszelvényénél, a felüljárón, Kecskemét térségében. A járművekben csak a vezetők utaztak. A kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították a karambolos autókat. A mentők is kiérkeztek a helyszínre, ahol félpályán halad a forgalom a baleset miatt.

Hatalmas baleset Óbudán: mentőautó ütközött

Blikk
-
  20.01.14 19:05 Baleset-bűnügy

A III. kerületi Flórián téren egy mentőautó ütközött össze egy autóval. Több tűzoltó is a helyszínen, hogy a roncsokba szorult sérülteket kiszabadítsák.

Üzemanyag folyt az útra egy baleset következtésben a Flórián téren

Bp-i Autósok
-
  20.01.14 18:25 Baleset-bűnügy

Két játmű ütközött össze Budapest III. kerületében kedden délután, a Flórián téren, a felüljáró alatti útszakaszon – közölte a Katasztrófavédelem. Sajnos…

Baleset történt a Flórián téren

Hírpress
-
  20.01.14 17:57 Baleset-bűnügy

Két gépjármű ütközött össze a III. kerületi Flórián téren, a felüljáró alatti útszakaszon. A baleset következtében üzemanyag került a járművekből az úttestre. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a karambolos kocsikat, valamint a közterület-fenntartó szakembereit kérték a helyszínre.