Kapcsolódó megyék

Népszava: a kormány elveszi az uniós fejlesztési pénzeket Budapesttől

Privátbankár
-
  20.01.13 09:20 Gazdaság

A lap birtokába került dokumentum szerint a fővárosnak egy fillér fejlesztési forrás sem járna a következő nyolc évben. Palkovics cáfol.

29 kapcsolódó hír

Úgy cáfolja a kormány a Népszavát Budapesttel kapcsolatban, hogy másról beszél

HVG
-
  20.01.13 12:25 Gazdaság

Nem született még végleges döntés az uniós források nagyságáról.

A kormány minden uniós fejlesztési forrást elvonna Budapesttől

444
-
  20.01.13 07:44 Belföld

Orbán száz nap türelmet ígért, és azt állította, hogy minden, a korábbi főpolgármesterrel kötött megállapodás érvényes. A valóságban nagyon máshogy alakulnak a dolgok.

Népszava: Uniós pénzek nélkül maradhat a főváros

ATV
-
  20.01.13 07:30 Belföld

A lap a birtokába került kormányzati dokumentumokra hivatkozva úgy fogalmaz, hogy a kabinet Budapest pénzügyi ellehetetlenítését készíti elő.

Fürjes Balázs: Álhír, hogy a kormány megvonná az uniós forrásokat a fővárostól

HírTV
-
  20.01.13 16:18 Vélemény

Az államtitkár fake newsnak tartja, hogy a kormány megvonná az uniós forrásokat a fővárostól a 2021-2027-es finanszírozási időszakban.

Szakértő: A valaha volt legnehezebben elfogadott uniós költségvetés lehet a mostani

Mandiner
-
  20.01.13 09:48 Belföld

A helyzetet nem könnyíti meg, hogy Nagy-Britannia kilépésével 15 milliárd euróval csökken az Eu következő ciklusának költségvetési kerete – tette hozzá Szabó Dávid József.

A kormány semmilyen forrást nem vesz el Budapesttől

Lokál
-
  20.01.13 12:24 Belföld

A kormány semmilyen forrást nem vesz el Budapesttől, ezt legfeljebb Brüsszel teszi meg - közölte a Innovációs és Technológiai Minisztérium az MTI-vel hétfőn.

Népszava: a kormány elveszi az uniós pénzeket Budapesttől

MFor
-
  20.01.13 09:18 Gazdaság

A lap birtokába került dokumentum szerint a fővárosnak egy fillér fejlesztési forrás sem járna a következő nyolc évben. Palkovics cáfol.

Tényleg a kormány vérezteti ki Budapestet?

Portfolio
-
  20.01.13 16:14 Gazdaság

A címben feltett üzenet a 2021-2027-es uniós pénzek terén csaknem tényként jelent meg a Népszava mai cikkében, mire a kormány heves cáfolatot adott ki. Érdemes röviden átgondolni, hogy mik a realitások és azt is, hogy jelenleg egyáltalán miről lehet megalapozottan beszélni.

Fürjes Balázs: Álhír, hogy a kormány megvonná az uniós forrásokat a fővárostól

Magyar Nemzet
-
  20.01.13 16:35 Belföld

A Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár a Népszava hétfői számában megjelent írásra reagálva kijelentette: ilyen kormányzati előterjesztés nincs, ilyen döntés nem született.

Népszava: EU-s pénzek nélkül hagyná Budapestet a kormány 2021-2027 között

Szeretlek Magyarország
-
  20.01.13 08:18 Belföld

A lap birtokába jutott az Innovációs és Technológiai Minisztérium által készített prezentáció, amelyből kiderül, hogyan használná fel Magyarország a 2021-2027 közötti uniós finanszírozási időszak operatív programjainak támogatásait.

Orbán így véreztetné ki a fővárost: egy cent EU-s pénzt sem kapnának

Propeller
-
  20.01.13 06:44 Belföld

A kormány célterületeket jelölt meg, hol használná fel az EU-s támogatásokat, Budapest pedig nincs ezeken a térképeken – derül ki a Népszava birtokába került dokumentumokból. A korábbi főpolgármesterrel kötött minden megállapodás érvényes; jár a száz nap türelmi idő Karácsony Gergelynek és csapatának – jelentette ki…

Kivéreztetné Budapestet Orbán, bukhatja a főváros az uniós forrásokat

168 Óra Online
-
  20.01.13 09:14 Belföld

Múlt csütörtöki Kormányinfóján Orbán Viktor nyitottnak mutatkozott a Karácsony Gergellyel való együttműködésre. Mint mondta, a korábbi főpolgármesterrel kötött minden megállapodás érvényes, jár a száz nap türelmi idő Karácsony Gergelynek és csapatának. A valóság azonban a Népszava birtokába jutott…

Cáfolják, hogy a kormány megvonná az uniós forrásokat Budapesttől

24
-
  20.01.13 16:53 Belföld

Fürjes Balázs szerint nem volt ilyen terv.

Karácsony Gergely: súlyosan káros ez a kormányzati terv

Infostart
-
  20.01.13 20:07 Belföld

Álságosnak és károsnak nevezte a főpolgármester azt a sajtóban kiszivárgott tervet, amely szerint Budapest uniós fejlesztési források nélkül maradhat. Közben az innovációs és technológiai minisztériumban azt közölte, nem tudnak ilyen anyagról a tárcánál.

Bosszú Budapestért: Orbán beszántaná a bűnös várost

Hírklikk
-
  20.01.13 12:06 Vélemény

Egy miniszteri előterjesztés szerint, nem kapna az uniós fejlesztési pénzekből a következő pénzügyi ciklusban Budapest. A Népszava szerezte meg a Palkovics László tüsténtkedéseiről elhíresült Innovációs és Technológiai Minisztérium prezentációját, amelyből kiderül, hogy a magyar főváros kimaradna a 2021-2027-es fejlesztési…

Dobrev Klára: Lesz uniós pénz Budapestnek!

FüHü
-
  20.01.13 11:30 Vélemény

Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció EP-képviselő, az Európai Parlament alelnöke mai közleményében reagált  a Népszava információijára, mely szerint Orbán Viktor cinikus bosszúpolitikára készül Budapesttel és számos, ma már ellenzéki vezetésű magyar nagyvárossal szemben. Állítólag következő fejlesztési ciklusban a kormány…

Karácsony Gergely: Ha nem lesz uniós pénz, nem lesz fejlődés sem

RTL Klub
-
  20.01.13 17:05 Bulvár

Nem számol Budapesttel a kormány a következő uniós pénzügyi ciklus támogatásainak elosztásakor - erről a Népszava írt. A lap birtokába jutott egy prezentáció, amelyet az Innovációs és technológiai miniszter decemberben Brüsszelben mutatott be. Ebben a fejlesztési pontok között nem szerepel a főváros. A főpolgármester szerint, ha…

Dobrev Klára: Ursula von der Leyen-hez fordultam, lesz uniós pénz Budapestnek!

OLKT
-
  20.01.13 15:34 Belföld

A Népszava információi szerint Orbán Viktor cinikus bosszúpolitikára készül Budapesttel és számos, ma már ellenzéki vezetésű magyar nagyvárossal szemben: a lap szerint a következő fejlesztési ciklusban a kormány politikai alapon akarja kiosztani az uniós pénzeket, kihagyva a fejlesztésekből Budapestet és a fél országot. Ahogy azt az…

Orbán minden uniós lóvét ellopna Budapesttől

OLKT
-
  20.01.13 12:43 Belföld

A nepszava.hu értesülései alapján nagyon úgy tűnik, hogy Orbán Viktor a levegőbe beszélt, szavai üres ígéretek maradtak, amikor azt állította – legutóbb a múlt csütörtöki, évkezdőnek nevezett, gyakorlatilag évi egyetlen sajtótájékoztatóján -, hogy jár a száz nap türelmi idő az októberben megválasztott új, ellenzéki főpolgármesternek, Karácsony…

Gyurcsányné már be is dobta magát

Demokrata
-
  20.01.13 11:55 Belföld

Gyurcsányné azt írja, Ursula von der Leyenhez fordult, „lesz uniós pénz Budapestnek!”.

Népszava: Orbán az EU-s pénzek megvonásával véreztetné ki Budapestet

Mérce
-
  20.01.13 08:56 Belföld

Lapértesülések szerint szó sincs "100 nap türelemről" Karácsony Gergelynek, vagy más ellenzéki polgármestereknek.

Orbán Budapest-terve: 100 nap türelem helyett kivéreztetés

Népszava
-
  20.01.13 06:00 Belföld

A kormány célterületeket jelölt meg, hol használná fel az EU-s támogatásokat, Budapest pedig nincs ezeken a térképeken – derül ki a Népszava birtokába került dokumentumokból.

Karácsony Gergely azt állítja, bizonyítéka is van arról, hogy a kormány el akarja venni a budapestiek pénzét

HírHugó
-
  20.01.13 23:09 Vélemény

Az egész ország rosszul járhat, ha a fővárostól elveszik a támogatásokat – véli a főpolgármester.  A Népszava írta meg, hogy a kormány olyan javaslatot mutatott be az Európai Bizottságnak, amely az uniós forrásfelhasználást végletesen központosítja, és teljesen a kormányzattól teszi függővé, hogy jutnak-e európai pénzek budapesti…

Budapesttől uniós forrásait vonná el a kormány – Karácsony Gergely azonnal reagált

Hírhatár
-
  20.01.13 17:38 Belföld

Uniós források nélkül maradhat Budapest a következő ciklusban – írja a Népszava egy, az Innovációs és Technológiai Minisztérium által készített prezentációra hivatkozva, mely azt mutatja be, hogy a tervek szerint miként használná fel Magyarország a 2021-2027 közötti uniós finanszírozási időszak operatív programjainak támogatásait.

Kivéreztetnék Budapestet: eltérítené a kormány az uniós pénzeket a fővárosból

Magyar Narancs
-
  20.01.13 09:01 Vélemény

A Népszava úgy tudja, a kormány azon ügyködik, hogy ne juthassanak uniós pénzek a fővárosnak a következő finanszírozási időszakban.

Kiszárítaná Budapest forrásait a kormány

Klubrádió
-
  20.01.13 07:16 Vélemény

A kormány célterületeket jelölt meg, hol használná fel az EU-s támogatásokat, Budapest pedig nincs ezen a listán – derül ki a Népszava birtokába került dokumentumokból.

Karácsony Gergely tovább hazudozik az uniós pénzekről

Origo
-
  20.01.13 17:31 Belföld

Miután a balliberális propaganda lebukott egy álhírrel, a főpolgármester kínos és nevetséges hazugsággal próbálkozik.

ITM: a kormány semmilyen forrást nem vesz el Budapesttől

Debreceni Nap
-
  20.01.13 16:10 Megyei

A kormány semmilyen forrást nem vesz el Budapesttől, ezt legfeljebb Brüsszel teszi meg – közölte a Innovációs és Technológiai Minisztérium az MTI-vel hétfőn. A tárca tájékoztatása szerint a kormány semmiféle döntést nem hozott a következő uniós pénzügyi ciklus forrásainak felhasználásáról, leginkább azért, mert a 2021-2027-es közös…

Ami eddig fantazmagóriának tűnhetett, most beigazolódni látszik: a kormány ráront Budapestre

Városi Kurír
-
  20.01.13 08:00 Vélemény

A Népszava hosszú cikkben tárja olvasói elé annak bizonyítékait, hogy Orbán Viktor nem mondott igazat amikor arról beszélt a sajtótájékoztatóján, hogy Budapestnek minden támogatást megadnak,a valóságban éppen ellenkezőleg történnek a dolgok. Kés a torkon Emlékeznek még az Orbán az Orbáninfó egyik fontos kijelentésére? “A korábbi…