Az iráni hadsereg képzettségi szintjéről is sokat elárul az ukrán gép lelövése

HVG
-
  20.01.11 21:34 Külföld

Amerikai drónnak nézni egy utasszállítót több mint hiba - mondja a szakértő.

6 kapcsolódó hír

Lelőtt ukrán gép: meghallgatták a Forradalmi Gárda parancsnokát

ATV
-
  20.01.12 13:50 Külföld

Zárt ajtók mögött hallgatta meg vasárnap Teheránban az iráni parlament Hosszein Szalamit, az iráni Forradalmi Gárda parancsnokát a gárda magas rangú tábornokának amerikai likvidálásáról, az iráni válaszcsapásról és az ukrán utasszállító lelövéséről.

A hadsereg parancsnokát faggatta a parlament

Propeller
-
  20.01.12 14:40 Külföld

Zárt ajtók mögött hallgatta meg vasárnap Teheránban az iráni parlament Hosszein Szalamit, az iráni Forradalmi Gárda parancsnokát a gárda magas rangú tábornokának amerikai likvidálásáról, az iráni válaszcsapásról és az ukrán utasszállító lelövéséről. Az ISNA félhivatalos iráni hírügynökség szerint Szalami dandártábornoknak azzal…

Hibák sorozata vezetett az ukrán repülőgép kilövéséhez

Vásárhely24
-
  20.01.12 10:52 Külföld

Az iráni légvédelem hibák sorozatát követte el, amikor kilőtte az ukrán repülőgépet. Kis Benedek-József szerint az esetet számos nemzetközi szerv is ki fogja vizsgálni, mivel az ügy az iráni hadsereg képzettségi szintjével kapcsolatban számos kérdéseket vet fel.

A legfőbb vezető lemondását követelték Iránban az ukrán repülő lelövése miatt

RTL Klub
-
  20.01.12 18:40 Külföld

Spontán tömegtüntetések törtek ki Iránban az ukrán utasszállító lelövése miatt. Példátlan módon a legfőbb vezető Hamenei ayatollah lemondását követelték, mert a tiltakozók őt tartják felelősnek a gépen utazó 176 ember haláláért. Az iráni vezetés három nappal a tragédia után ismerte el, hogy ők lőtték le az utasszállítót, mint mondták tévedésből.

Éles lőszerrel, könnygázzal oszlatták a tüntetőket Teheránban - videó

Origo
-
  20.01.13 09:46 Külföld

Iránban több ezren vonultak utcára az ukrán utasszállító lelövése miatt.