Jóval többet költ idén a kormány határon túli magyar közösségekre

Infostart
-
  20.01.13 10:48 Belföld

Az idei a közösségépítés éve a nemzetpolitikában. A kormány kiemelt célja a külhoni magyar közösségek szülőföldön való boldogulásának segítése, ezért folytatja a határon túli családok támogatását és a magyar közösségek gazdasági megerősítését - közölte a Miniszterelnökség.

4 kapcsolódó hír

Az erős magyar közösségek éve lesz 2020 a nemzetpolitikában

hirado.hu
-
  20.01.12 12:05 Belföld

Folytatják a magyar közösségek gazdasági megerősítését.

Ifjúsági és cserkész közösségek tevékenységének támogatása

Pafi
-
  20.01.12 17:38 Gazdaság

Jelen pályázati kiírás célja a Magyarország határain kívül élő magyarság szülőföldjén való boldogulásának, Magyarországgal fennálló sokoldalú kapcsolatai ápolásának és fejlesztésének előmozdítása, magyar nemzeti azonosságtudatának megerősítése az ifjúsági és cserkész közösségek támogatása által.

A határon túli magyarság idén is számíthat a kormány kiemelt támogatására

Hírklikk
-
  20.01.12 12:30 Belföld

Az idei a közösségépítés éve a nemzetpolitikában; a kormány kiemelt célja a külhoni magyar közösségek szülőföldön való boldogulásának segítése. Ezért folytatja a határon túli családok támogatását és a magyar közösségek gazdasági megerősítését – közölte a Miniszterelnökség vasárnap.

2020 az erős magyar közösségek éve a nemzetpolitikában

Külhoni Magyarok
-
  20.01.12 14:25 Határtalan

Az idei a közösségépítés éve a nemzetpolitikában; a kormány kiemelt célja a külhoni magyar közösségek szülőföldön való boldogulásának segítése, ezért folytatja a határon túli családok támogatását és a magyar közösségek gazdasági megerősítését – közölte a Miniszterelnökség vasárnap az MTI-vel. A tájékoztatás szerint a megvalósuló…