Négy nyomozás folyik a Borkai Zsoltot érintő ügyekben

ATV
-
  20.01.10 11:36 Belföld

Összesen négy, Borkai Zsoltot érintő ügyben folyik jelenleg nyomozás, az egyikben a volt győri polgármester és ügyvédje, Rákosfalvy Zoltán a sértett – írja a Magyar Nemzet.

8 kapcsolódó hír

Borkai-botrány: már készpénz miatt is nyomoznak

Napi
-
  20.01.10 09:08 Belföld

A volt győri polgármester és ügyvédje megzsarolása miatt zajló nyomozásnak több gyanúsítottja is van. A Borkai Zsoltot és más személyeket érintő további három nyomozás még felderítési szakban van, gyanúsított nincs - számolt be a Magyar Nemzet.

Kiderült, milyen nyomozások folynak Borkai Zsolt szexbotrányával kapcsolatban

Blikk
-
  20.01.10 08:51 Belföld

Jelenleg négy nyomozás folyik Borkai Zsolt volt győri polgármester ügyében, amelyből három, a politikust és más személyeket érintő vizsgálat még felderítési szakaszban jár. A Borkai és ügyvédje megzsarolása miatt indult nyomozásnak pedig több gyanúsítottja is van. Senki sem cáfolta a Magyar Nemzetnek, hogy több száz millió forintnyi készpénz…

Kiderült, milyen nyomozások folynak a szexbotrányba keveredett Borkai Zsolt ügyében

Infostart
-
  20.01.10 07:16 Belföld

A volt győri polgármester és ügyvédje megzsarolása miatt zajló nyomozásnak több gyanúsítottja is van. A Borkai Zsoltot és más személyeket érintő további három nyomozás még felderítési szakban van, gyanúsított nincs. Senki sem cáfolta a Magyar Nemzetnek, hogy több száz millió forintnyi készpénz eredetét is vizsgálják.

Négy nyomozás Borkai Zsoltot érintő ügyekben

Magyar Nemzet
-
  20.01.10 05:55 Belföld

A volt győri polgármester és ügyvédje megzsarolása miatt zajló nyomozásnak több gyanúsítottja is van. A Borkai Zsoltot és más személyeket érintő további három nyomozás még felderítési szakban van, gyanúsított nincs.

Borkai-ügy: több százmilliónyi készpénz került elő

Startlap
-
  20.01.10 15:25 [N/A]

Négy különböző nyomozás is zajlik a szexbotrányba került volt győri polgármestert érintő ügyekben. Hírösszefoglaló.

Négy nyomozás folyik a Borkait érintő ügyekben

HVG
-
  20.01.10 08:31 Belföld

Az egyikben a volt győri polgármester és ügyvédje a sértett.

Mentora nem hiszi, hogy véletlenül szenvedett gázmérgezést az orosz zongoraművésznő

BorsOnline
-
  20.01.10 07:30 Baleset-bűnügy

A magyar hatóságok bűncselekmény gyanúja miatt indítottak eljárást egy orosz zongoraművész hölgy budapesti halálának az ügyében. Elina Valijeva elméletileg gázmérgezésben halt meg, de néhányan kételkednek ebben.

Négy nyomozás indult Borkaiék ügyében

Klubrádió
-
  20.01.10 08:25 Belföld

Összesen négy nyomozás zajlik a Borkai Zsoltot érintő ügyekben. Több esetben hűtlen kezelés és más bűncselekmény gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indultak rendőrségi eljárások- közölték a hatóságtól a Magyar Nemzet megkeresésére.