Három embercsempész, tizennégy határsértő

  A Békés megyei rendőrök az M0-ás autóúton tartóztattak fel három román állampolgárt, akik afgán, iraki és szír határsértőket próbáltak átvinni Magyarországon. Embercsempészéssel gyanúsítható román állampolgárokat fogtak el a Békés megyei rendőrök 2020. január 10-én délelőtt Pest megyében, az M0-ás autóúton. Ketten…

4 kapcsolódó hír

Hat határsértőt fogtak Röszkén és Szegeden

Vásárhely24
-
  20.01.11 14:24 Baleset-bűnügy

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat határsértő Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket – közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Embercsempészéssel gyanúsítható román állampolgárokat fogtak el a Békés megyei rendőrök

Embercsempészéssel gyanúsítható román állampolgárokat fogtak el a Békés megyei rendőrök 2020. január 10-én délelőtt Pest megyében, az M0-ás autóúton. Ketten közülük egy személygépkocsival mentek egy kisteherautó előtt, amivel a társuk ment utánuk. A járműveket a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának, valamint…

Három embercsempészt, tizennégy határsértőt fogtak el a rendőrök

Beol
-
  20.01.10 17:39 Baleset-bűnügy

A Békés megyei rendőrök az M0-ás autóúton tartóztattak fel három román állampolgárt, akik afgán, iraki és szír határsértőket próbáltak átvinni Magyarországon.

Három embercsempész, tizennégy határsértő

Police
-
  20.01.10 17:22 Baleset-bűnügy

Három embercsempész, tizennégy határsértő Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 01. 10., p - 17:22 A Békés megyei rendőrök az M0-ás autóúton tartóztattak fel három román állampolgárt, akik afgán, iraki és szír határsértőket próbáltak átvinni Magyarországon.