Szívszorító látvány: a tűzvészben összeégett koalák sérüléseit látják el az ausztrál vadasparkban

Blikk
-
 20.01.10 13:28Bulvár

A becslések szerint több mint egymilliárd állat pusztult el az Ausztráliában tomboló erdőtüzekben. A legtöbb áldozatul esett állat kenguru, de sok más erszényes, például koala és vombat is elpusztult a tűzben, csakúgy mint madarak és más állatok is.

4 kapcsolódó hír

Van remény: összeégett koalákat próbálnak megmenteni egy ausztrál vadasparkban

Noizz
-
 20.01.10 15:06Bulvár

Rengeteg pusztítást okozott Ausztráliában a rettenetes tűzvész, aminek az egyik legnagyobb áldozatai a koalák, akiknek most próbálnak erőn felül segíteni az emberek.

Egymilliárd állat pusztult el az ausztrál bozóttüzekben

RTL Klub
-
 20.01.09 18:20Bulvár

Már egymilliárdra tehető az Ausztrália-szerte tomboló erdő- és bozóttüzekben elpusztult emlősök, madarak, hüllők száma a Sydney-i Egyetem egyik kutatója szerint. Közben Ausztrália másik felén, az ország délnyugati részén is terjedni kezdett a tűz, amely megközelítette a 2 milliós nagyvárost, Perth-t.

Több, mint egymillió állat pusztult el az erdőtűzben

Városi Kurír
-
 20.01.10 08:25Külföld

A legfrissebb becslések szerint több mint egymilliárd állat pusztult el az Ausztráliában tomboló erdőtüzekben. A legtöbb áldozatul esett állat kenguru, de sok más erszényes, például koala és vombat is elpusztult a tűzben, csakúgy mint madarak és más állatok is. Az erdőtűzzel súlyosan érintett Yowrie térségében rengeteg kenguru, és a…

Egymilliárd fölött az ausztrál erdőtűzben elpusztult állatok száma (Videó)

A legfrissebb becslések szerint több mint egymilliárd állat pusztult el az Ausztráliában tomboló erdőtüzekben, tudatja az EuroNews. A legtöbb áldozatul esett állat kenguru, de sok más erszényes, például koala és vombat is elpusztult a tűzben, csakúgy mint madarak és más állatok is. Az erdőtűzzel súlyosan érintett Yowrie térségében rengeteg…