Elhagyott gyártelepen fejleszti a jövő városát az autógyártó cég

Travelo
-
  20.01.09 13:43 Utazás

A Toyota új várost tervez építeni Woven City (Szövött város) néven a Fudzsi-hegy mellett.

5 kapcsolódó hír

A Fudzsi lábánál épül fel a jövő városa, és nemsokára már költözhető is lesz

Piac és Profit
-
  20.01.10 06:36 Gazdaság

A Toyota bemutatta, hogyan képzel el egy olyan települést, ahol egy nap mindannyian élni fogunk, zéró emisszióval, tele robottal, önvezető járművel, internettel - és parkokkal. A Woven Cityre keresztelt koncepcióvárost ráadásul nagyon hamar fel is építenék.

A Toyota megépíti a jövő okos városát

Az Üzlet
-
  20.01.09 15:38 Infotech

A jövő városának prototípusát építi meg a Toyota a Fudzsi hegy lábánál. A tervek szerint a hidrogén üzemanyagcellás technológiára épülő város laboratóriumként fog szolgálni az önvezető autók, az okosotthonok, a mesterséges intelligencia és egyéb technológiák számára.

A Toyota felhúz jelenlegi és nyugdíjas dolgozóinak egy egész várost, nem is akármilyet

HVG
-
  20.01.09 11:03 Infotech

A "jövő városának" prototípusát készül megépíteni a Fudzsi hegy lábánál a Toyota. A japán járműgyártó tervei szerint a hidrogén üzemanyagcellás technológiára épülő város laboratóriumként fog szolgálni az önvezető autók, az okos otthonok, a mesterséges intelligencia és egyéb innovációk számára.

A Toyota bejelentette, hogy egy komplett várost húznak fel, ez lesz a jövő városa

NRGreport
-
  20.01.08 16:39 Gazdaság

A Toyota bejelentette, hogy megépítik a jövő városát, amely egyfajta laboratóriumként fog szolgálni az önvezető autóknak, okos otthonoknak, mesterséges intelligenciának és egyéb technológiáknak. Woven City-ben közel 2 ezren fognak majd élni - írja a Portfolio.

A Toyota megépíti a jövő városát

Élő bolygónk
-
  20.01.10 08:56 Életmód

A Toyota a CES-en  bejelentette, hogy Japánban  megépítik a jövő városát. Woven City különlegessége, hogy az önvezető autók, az okosotthonok, a mesterséges intelligencia és más innovatív technológiák laboratóriuma is lesz. Az építkezések 2021-ben startolnak.