Egy robotmacska a legnépszerűbb droid

StartUP!
-
  20.01.07 15:52 Cégvilág

Las Vegasban, a január 6-án kezdődött CES (Consumer Electronics Show) szakkiállításon több mint 200 ezer tech-cégvezető, startupper, innovátor és befektető vesz részt minden évben. A sok érdekesség és izgalmas innováció mellett egy pincér-robotmacska is bemutatkozott.

5 kapcsolódó hír

A Samsung csinált egy robotot, amellyel szerintük könnyebb lesz az életünk

HVG
-
  20.01.08 11:03 Infotech

Azért szeretik sokan a Las Vegas-i CES-t, mert futurusztikus eszközöket is megmutatnak a közönségnek. Az egyik ilyet a Samsung hozta el, a neve: Ballie.

Fellélegezhetnek a horkolók - az új Withings okosóra a légzésünket is figyeli

Rakéta
-
  20.01.08 15:05 Mobiltech

Kedden nyitott Las Vegasban a Consumer Electronics Show, ahol szokás szerint van minden, autóktól a 90 fokban elforduló tévékig, két lábon járó robotoktól a rúzskészítő kütyüig, de az egyik legpraktikusabb új terméknek egyelőre mégis a Withings ScanWatch tűnik, ami az alvászavarral küzdőkön segíthet.

Az Apple 1992 után először jelent meg a CES-en

iMagazin
-
  20.01.08 14:00 Infotech

Ha nem is egy orbitális standdal és új készülékek bemutatásával, de az Apple megszakította a több évtizedes hivatalos távolmaradását a patinás tech rendezvénytől. A CES – Consumer Electronics Show – immár 52 éve vonzza Las Vegasba a tech rajongókat és a sajtót. A legrégebbi és továbbra is népszerű esemény mára már nem számít…

Star Wars-droidra hasonlító személyi robotot fejlesztett ki a Samsung

Dehir
-
  20.01.08 09:12 Megyei

Las Vegas – A Samsung egy Ballie nevű, teniszlabdára hasonlító robotot mutatott be a Las Vegas-i Consumer Electronics Show-n.

Árnyékként követi gazdáját Ballie

VG
-
  20.01.08 05:00 [hirdetés]

Nagyot gurított a CES-en a Samsung. A Ballie nevű személyi robot fitneszedző és háztartási segéd is lehet, kamerája miatt azonban adatvédelmi problémák merülhetnek fel.