Röpülnek a fenyők a kukásautóba, majd komposzt lesz belőlük

Sonline
-
  20.01.07 20:00 Belföld

Megkezdődött a karácsonyfák elszállítása Kaposváron. A Kaposvári Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. az idén januárban ezen a héten és január 21-én gyűjti be a fenyőket, amelyet telephelyükön komposztálnak.

4 kapcsolódó hír

Két alkalommal szállítják el a karácsonyfákat

TelePaks
-
  20.01.07 15:02 Belföld

Megkezdte a karácsonyfák elszállítását a Kaposvári Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. A dísztelen, közterületen elhelyezett fákat január 6-a és 10-e, illetve majd január 20-a és 24-e között viszik el a kft. munkatársai a hulladékudvarba, ahol komposzt készül belőlük.

Pápán folyamatosan szállítják el a fenyőfákat

Veol
-
  20.01.08 07:00 Megyei

Az elmúlt esztendők tapasztalatai szerint a legtöbben január hatodika után, vízkeresztet követően válnak meg a lecsupaszított karácsonyfáktól.

Gyűjtik a fenyőfákat Zalaegerszegen

Zaol
-
  20.01.08 07:00 Megyei

A hét elején, vízkereszt napjától kezdve a megyeszékhelyen is megkezdődött a kiszolgált karácsonyfák összegyűjtése. A Zalai Közszolgáltató Nonprofit Kft. a kukásautóival folyamatosan gyűjti a kihelyezett fenyőfákat.

Erre kell odafigyelni a fenyőfa elszállítás két napján

Behír
-
  20.01.07 12:13 Belföld

A legtöbb helyen vízkeresztig, vagyis január 6-ig álltak otthon a karácsonyfák. A DAREH Bázis Hulladékgazdálkodási Nonprofit Zrt. Békéscsabán január nyolcadikán és huszonkettedikén szállítja el a fenyőket Békéscsabán, ehhez arra kérik a lakosokat, hogy tartsák be a társaság által kért utasításokat.